Neler Yeni

Soket eksikliği sorun yaratır mı?

callsaul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir Topçu
Arkadaşlar merhaba,

Am5'e geçiş yapıyorum ürünleri sipariş etim fakat bir durum fark ettim elimdeki psunun anakarta bağlanan işlemci soketinde 8'li soket yapısı var fakat gelen anakartın aynı yerde 12'li soket yapısı var bu bir sorun yaratır mı? Görsel de gözüktüğü gibi sağ kısımdaki 4'lü soket benim am4 anakartımda ve psum'da yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba,

Am5'e geçiş yapıyorum ürünleri sipariş etim fakat bir durum fark ettim elimdeki psunun anakarta bağlanan işlemci soketinde 8'li soket yapısı var fakat gelen anakartın aynı yerde 12'li soket yapısı var bu bir sorun yaratır mı? Görsel de gözüktüğü gibi sağ kısımdaki 4'lü soket benim am4 anakartımda ve psum'da yok.
bütçem sıkıntılı olduğu için psu'yu değişmedim eski psu kullanacağım bir süre.

Ekler

• Screenshot 2025-02-19 002306.png
    Screenshot 2025-02-19 002306.png
    36.8 KB · Hit: 20

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hasan
Konuyu çok saptırmadan müsadenizle bir soru soracağım hocam aynı anakarta sahibim
şu psuyu almayı düşünüyorum uyumluluk konusunda bir sorun teşkil eder mi ? işlemci de r7 7900x olacak
Anakartın 8+4 pin girişe sahip olsa da, PSU’nun sadece 8 pin bağlaması genellikle yeterlidir; ancak yüksek güç çeken işlemcilerde stabilite sorunu yaşanabilir.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Konuyu çok saptırmadan müsadenizle bir soru soracağım hocam aynı anakarta sahibim
şu psuyu almayı düşünüyorum uyumluluk konusunda bir sorun teşkil eder mi ? işlemci de r7 7900x olacak

Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Top Bottom