Neler Yeni

Sol arka çarpraz bağ ameliyatı

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Bu ameliyatın özel hastanelerde fiyatı nedir bilen var mı? Devlet hastanesi 3 aydır sıraya soktuk seni diyolar hala gelişme yok tatih bile vermediler. Spora dönmek istiyorum.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
Bu ameliyatın özel hastanelerde fiyatı nedir bilen var mı? Devlet hastanesi 3 aydır sıraya soktuk seni diyolar hala gelişme yok tatih bile vermediler. Spora dönmek istiyorum.
Hastane'den hastaneye doktordan doktora değişir o fiyat. Arayıp sormanız lazım. Doktor araştırmanız lazım. Ha diyip girmeyin direk ameliyata bence.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hastane'den hastaneye doktordan doktora değişir o fiyat. Arayıp sormanız lazım. Doktor araştırmanız lazım. Ha diyip girmeyin direk ameliyata bence.
4 tane devlet hastanesine gittim bütğn doktorlar spor yapmak istiyorsan ameliyat olman lazım günlük hayatta sıkıntı olmaz dedi spor da benim hayatımın olmazsa olmazı. Ortalama bir fiyat öğrenmek istiyorum zaten net bişey kimse söyleyemez.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
4 tane devlet hastanesine gittim bütğn doktorlar spor yapmak istiyorsan ameliyat olman lazım günlük hayatta sıkıntı olmaz dedi spor da benim hayatımın olmazsa olmazı. Ortalama bir fiyat öğrenmek istiyorum zaten net bişey kimse söyleyemez.
Anladım hocam da bir fiyat bilgim yok. Sorduğunuz doktorlar 3 aşşağı 5 yukarı bir fiyat söylemediler mi peki?
Veya özel hastaneleri arayarak bilgi alabilirsiniz bu konu hakkında diye düşünüyorum.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Anladım hocam da bir fiyat bilgim yok. Sorduğunuz doktorlar 3 aşşağı 5 yukarı bir fiyat söylemediler mi peki?
Veya özel hastaneleri arayarak bilgi alabilirsiniz bu konu hakkında diye düşünüyorum.
Muayene yapıp para almak istiyorlar devlet hastanesinin çektiği mr ları kullanıyorlar fazla para çıkıyor bu seferde ben asgari ücretle çalışıyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muayene yapıp para almak istiyorlar devlet hastanesinin çektiği mr ları kullanıyorlar fazla para çıkıyor bu seferde ben asgari ücretle çalışıyorum zaten
Kullanmıyorlar*

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
geçmiş olsun hacı bendeded sol ön menüsküse baglı çapraz baglarda yırtık ve sıvı kaybı mevcut saolsun doktor acık acık anlattı engel değilse olma çünkü menüsküs ameliyatı %100 çöüzm deil tekrardan olma ihtimali yüksek dedi bende zararı olmadıgı için olmuyorum sadece bağdaş tarzı namaz oturusu flan yapamıyorum cok uzun süreli.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmıyorlar*
Geçmiş olsun, başka bir bilgim yok malesef.
Umarım kısa zamanda çözüm bulabilirsiniz, iyileşirsiniz.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
geçmiş olsun hacı bendeded sol ön menüsküse baglı çapraz baglarda yırtık ve sıvı kaybı mevcut saolsun doktor acık acık anlattı engel değilse olma çünkü menüsküs ameliyatı %100 çöüzm deil tekrardan olma ihtimali yüksek dedi bende zararı olmadıgı için olmuyorum sadece bağdaş tarzı namaz oturusu flan yapamıyorum cok uzun süreli.
Spora dönmek için şart maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Beratünal
Şuanda özel bir doktorda minimum 10,000₺ ye olursun lakin bu hususta tecrübelerime dayanarak ameliyat olmuş biri olarak kesinlikle spor yaralanmaları uzmanı bir doktor bulmalısın. Hangi ildesin bilmiyorum ama doktorun uzmanlık alanına bakıp buna göre değerlendirmeni şiddetle tavsiye ederim.

Top Bottom