Solcu Gazete Ve Türevleri Saçmalığı

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,521
EGM İtibar.png

EGM itibarı zedeleniyor bunun gibi "Çomar" medyalarda , bir muhalif polis sülalesine sahip biri olarak polisin zannettiğiniz gibi yetkileri olmadığını ve medyadakilerin saçmalık olduğunu belirtmek istedim . Polise sövüyorlar... evlerine hırsız girse "Polis amça beni kurtar" olacak.

TR polisi kadar ezilen başka polis yoktur belkide , adamlar size saldırmadıkça bir şey yapman yasak polis olarak , hapis cezası bile var en iyi görevden ihraç (tanıdık birileri lazımdır) adam sana bıçak çekip sladırınca gazla müdahale ediyorsun medya seni kötülüyor...

Polis memurları en üstten gelen emri uygular bu arada hiçbir insiyatifi yok

bu solcularda cidden zeka 0 bunların derdi eşitlik falan değil dertleri lgbt yüceltmek polisi aşağılamak falan dini değerleride hafife alıyorlar gereksizler ya ne solcuyum ne sağcı been o.O2

zaten sevmiyorum abuk subuk haberler yayıyor bu solcu gazete

bu solcularda cidden zeka 0 bunların derdi eşitlik falan değil dertleri lgbt yüceltmek polisi aşağılamak falan dini değerleride hafife alıyorlar gereksizler ya ne solcuyum ne sağcı been o.O2
bana kahkaha atan kadir mısıroğlu dinlio o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamda bu nasıl bi tutuş biçimi paşam

bunlar çok değişik bi kitle bazen haklılar bazen haksız dini falan küçümsüyolar anlamak çok zor

bana kahkaha atan kadir mısıroğlu dinlio o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamda bu nasıl bi tutuş biçimi paşam
Abi videodan alınmış foto kadın elini kolunu kurtarmaya çalışıyor polisler bıraksın kaçsın sonra de mi? :d

Geri