SolidWorks Bilenler Kullananlar Yardım

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar AutoCAD ögrendikten sonra Solidworks ögrenmek istiyorum. Ama şöyle bir kaç söylenti duydum evde programı kırık bile kullansam para cezası veriyorlar tarzı bu mümkün mü yoksa göz korkutma amaçlı yalan mı ? Birde bu programı deneme sürümü tarzı nereden kurabilirim siteye girdim değişik isimler geldi kayıt kayıt olmamı felan istedi para vermeden nasıl kullanabilirim

Merhaba arkadaşlar AutoCAD ögrendikten sonra Solidworks ögrenmek istiyorum. Ama şöyle bir kaç söylenti duydum evde programı kırık bile kullansam para cezası veriyorlar tarzı bu mümkün mü yoksa göz korkutma amaçlı yalan mı ? Birde bu programı deneme sürümü tarzı nereden kurabilirim siteye girdim değişik isimler geldi kayıt kayıt olmamı felan istedi para vermeden nasıl kullanabilirim
Hangi Programı veya Oyunu veya Ürünü Crack’li Kullanırsan İster işte ister evde fark etmeksizin Yasak ve Para Cezası var Sorun Bu Kanunun Türkiyede Tam olarak Uygulanamaması (Herkesin düzgün Uygulanmadığına sevindiği tek sistem XD) bu yüzden evde kullanılınca Ceza geldiğini söylemeleri normal (tabi Eğer Buna rağmen ceza geliyormuş demşyorsanız)

Bazı siteler ve forumlarda güncel crackli linkler var hocam az arasanız bulursunuz. Bu programı kullanan arkadaşlarım var 2 yıldır falan başlarına bir şey gelmedi. Kendi başına kullanıyorsan sorun yok. Ama özel bir wifi ya da şirket wifileri ve hesaplarına bağlama

Resmi kurumda değilse bir şey olmaz bi ara bizim belediye orijinal windows kullanmayanlara 200-400k ceza kesti

Bizim ünide öğrenciler yıllardır crack kullanıyor bir sorun olmadı

Cevaplar için teşekkür ederim peki güvenilir siteler var mı orjinalini alıyım dedim aşırı pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,264
Üyeler
189,584
Son üye
Mhiarib
Geri