Alıntıyı görüntüle
Valla çok dandik yazıp gitmiş. Satın almış mı kullanmış mı kimde görmüş neden dandik hiçbir detay belirtmeden çok dandik yazıp gitmiş. Ben 22.10.2023 de satın aldım aynı ürün meyve sebze bıcağı aynı satıcı sadece sapı renksiz olanı ürün aynısı. GirayHan ın dediği gibi Paslanma yapmadı. Keskinliği hala aynı. Kendi kullanım tecrübem bu yönde.
Durduk yere çok sandık demedim kullandım ve tecrübelerime göre bundan daha iyileri var. Fiyatı uygun ama yıllarca kullanılırmı bilmiyorum.öyle zıpçıktılar var hocam. mesela bi ürüne dandik yazanlar olunca o yorumu okumamış sayıyorum ben çünkü bana bir şey katmıyor. bizim türk insanının daha ürün yorumlama kültürü oturmadı. sırf bu yüzden eğer varsa girip amazon.com'dan yabancıların yorumlamalarına bakıyorum bir çok ürünü almadan önce.
sen bu bıçakları kullandığına emin misin ? bu fiyat bandında bu kalitede meyve bıçakları kategorisinde rakibi yok çünkü. bu fiyattan üst bantta da meyve bıçakları kategorisinde solingenin rakibi yok var diyorsan at bi bakalım derim.Durduk yere çok sandık demedim kullandım ve tecrübelerime göre bundan daha iyileri var. Fiyatı uygun ama yıllarca kullanılırmı bilmiyorum.
Ben de daha önce @GirayHan sayesinde görüp aldım. Sapı biraz tırt ama bıçağı gerçekten süper.Çelişkiye bak, hanginize inanmalıyız
Sapı da kemik yada ağaçtan yapsalar fiyat otomatik 5x katlar hocam sap iyi bence. kırılmıyor kopmuyor önemli olan bu. renk konusuna gelirsek solingenin sap renklerini ben de beğenmiyorumBen de daha önce @GirayHan sayesinde görüp aldım. Sapı biraz tırt ama bıçağı gerçekten süper.
Öğrenci evine aldık umarım keskindir .dsahur50 kodunu kullanın
Solingen Meyve Bıçağı Seti Gri 6'lı Fiyatları ve Özellikleri
Solingen Meyve Bıçağı Seti Gri 6'lı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
edit kupon alamayan varsa alttan 40tl kuponu çekebilir
Tık Hızı Kupon Kampanyası - n11.com
Tık Hızı Kupon Kampanyası ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
parmağım yarıldı almayınsahur50 kodunu kullanın
Solingen Meyve Bıçağı Seti Gri 6'lı Fiyatları ve Özellikleri
Solingen Meyve Bıçağı Seti Gri 6'lı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
edit kupon alamayan varsa alttan 40tl kuponu çekebilir
Tık Hızı Kupon Kampanyası - n11.com
Tık Hızı Kupon Kampanyası ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com