Solo oynaması zevkli Online oyun tavsiyesi

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.

FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.
Call of duty tarafına yönelebilirsiniz online tarafı var hemde hikaye tarafıda

Warzone nedense 70 FPS almama rağmen kasıyor. 120 FPS altı akıcı oynatmıyor sanırım.
Gözünüz yükseğe alıştığı için olabilir ayarları hafif hafif kasarak denediniz mi biraz oynasaniz alışır belki bide online tek oynamak yerine hikayeli oyunlarda tek oynamanızı öneririm

Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyo
Eski ama ben çok zevk alırdım SpeedRunners

lol tr elmas 1-master arası soloq. dünyanın en zevkli şeyi. birbirinin dini değerlerine sövenler mi dersin, wintradeler mi dersin, her oyun gelip leş gibi oynayan scripter jinx oyuncuları mı dersin, her şey var. aşırı zevkli ortam. baya da troll. Her gün çok eğleniyorum.

Arkadaşlar LoL istediğim oyun tarzına uyumlu değil. 5-5 oyun önermeyin diyorum LoL diyorsunuz. Okuma yazmanız yok mu? Average LoL kitlesi.

For honor oyna. Oyuncu bulabilirsen tabi :kekw:

He birde Mortal Kombat olabilir. Ya da Tekken.

BF V ve Fifa Online 4 önerebilirim, yalnız fifa online seni bazen kanser edebilir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,662
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri