Neler Yeni

Son 1 ayda 2 defa hastalandım sebebi ne olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
Son 1 ayda her ikisi de 1'er hafta sürecek şeklide hasta oldum ikisinde de bademciklerim şişti ,ateşim çıktı ,halsizliğim vardı .Doktora gitmedim zamanım yoktu ve o kadar sıkıntılı bir hastalık olduğunu düşünmedim .Sebebi ne olabilir veya nasıl hasta olmayabilirim ?

Son düzenleme:

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
Son 1 ayda her ikisi de 1'er hafta sürecek şeklide hasta oldum ikisinde de bademciklerim şişti ,ateşim çıktı ,halsizliğim vardı .Doktora gitmedim zamanım yoktu ve o kadar sıkıntılı bir hastalık olduğunu düşünmedim .Sebebi ne olabilir veya nasıl hasta olmayabilirim ?
Meyve ye 3 5 soğuk ruzgarda durma cok soguk icme çay fln iç knk grip fln olmus llabilirsin

Hanaz

80+ Gold
Tamamen bağışıklık en son kış gelmeden hasta olduğumu hatırlıyorum dahada olmadım eve girince elimi falan yıkadım sadece

orcz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Akif Yıldırır
hastaneye gidip kan testi için çok sık ve çok hasta olduğunu söylersin kan alırlar hangi vitamin eksik bakıp ilaç verirler bence.

Top Bottom