Düttürü
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Hiç gerek yok hem de ama gerçekten sensör ve ağırlık olarak güzel mouse, marka olarak ilk defa duyoyorum ama kutu içeriği boyle olan bir mouse dan hiç sorun çıkacağını sanmam.Bu fiyata daha iyisi yok. Lazımsa al. Gerek yoksa ama boşa para harcama.
Teşekkürler hocam, son stoğu ben aldım. Şu anda Mira S kullanıyordum ara ara kopukluk yapmaya başladığı için farklı bir model arayışındaydım. Bu fiyata daha iyisi yok demişsiniz. Aslında 1k civarı bir şeyler bakıyordum ama naysla birlikte 500₺ civarına geldi. 1k bütçede bu modele göre çok daha iyi dediğiniz aradaki fiyat farkına değecek bir model var mı? Önerebileceğiniz bir ürün varsa ona geçmeyi de düşünebilirim bunu iptal edip.Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Stok bitmiş.
Bu fiyata daha iyisi yok hocam, Mira-S kullanıyorsan elin bu mouse'a uygun. Küçük bir şey bu da. Kablosuz olarak 1000 TL civarı attack shark x3, attack shark r1, delux m800 falan var. Kullandım onları da. 550 değil 1000 TL olsa yine alınır bu mouse. Bende bir tane vardı, bir tane daha aldım.Teşekkürler hocam, son stoğu ben aldım. Şu anda Mira S kullanıyordum ara ara kopukluk yapmaya başladığı için farklı bir model arayışındaydım. Bu fiyata daha iyisi yok demişsiniz. Aslında 1k civarı bir şeyler bakıyordum ama naysla birlikte 500₺ civarına geldi. 1k bütçede bu modele göre çok daha iyi dediğiniz aradaki fiyat farkına değecek bir model var mı? Önerebileceğiniz bir ürün varsa ona geçmeyi de düşünebilirim bunu iptal edip.
İyi o zaman hayırlı olsun diyelim, tekrardan teşekkürler. Resimlere de bakınca koleksiyoner gibi mouse biriktiriyorsunuz galiba hocamBu fiyata daha iyisi yok hocam, Mira-S kullanıyorsan elin bu mouse'a uygun. Küçük bir şey bu da. Kablosuz olarak 1000 TL civarı attack shark x3, attack shark r1, delux m800 falan var. Kullandım onları da. 550 değil 1000 TL olsa yine alınır bu mouse. Bende bir tane vardı, bir tane daha aldım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mira-S demişken...![]()