❌İndirim Bitti! Nestlé Beyaz Çikolata 60 g x 6 (3 kutu=18 adet) 419TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
Nestle damak antep fıstıklı stick 18gr*12 şeklinde aldım. 3 al 2 öde ile 381,86 TL ye geldi.

İyimi yoksa bumu daha iyi anlamadım :D

Nestle damak antep fıstıklı stick 18gr*12 şeklinde aldım. 3 al 2 öde ile 381,86 TL ye geldi.

İyimi yoksa bumu daha iyi anlamadım :D
60 gram olarak hesaplanırsa aldığınız ürünün tanesi 35TL'ye gelmiş oluyor. Kare olanları almak daha avantajlı oluyor aslında. Fiyat olarak bu daha iyi lakin içerik bakımından aradaki farka değip değmeyeceği size kalmış.

60 gram olarak hesaplanırsa aldığınız ürünün tanesi 35TL'ye gelmiş oluyor. Kare olanları almak daha avantajlı oluyor aslında. Fiyat olarak bu daha iyi lakin içerik bakımından aradaki farka değip değmeyeceği size kalmış.
35₺'ye Bim, 100 gram İsviçre'den ithal İsviçre çikolatası sattı. Şu an da 40₺'ye 100 gram Alman çikolatası satıyor. Bu kampanyaların hiçbiri gerçek kampanya değil.

35₺'ye Bim, 100 gram İsviçre'den ithal İsviçre çikolatası sattı. Şu an da 40₺'ye 100 gram Alman çikolatası satıyor. Bu kampanyaların hiçbiri gerçek kampanya değil.
Ürünlerin markaları nedir acaba? Bir bölgeye özel mi satıldı yoksa her Bim'de geçerli miydi?

Ürünlerin markaları nedir acaba? Bir bölgeye özel mi satıldı yoksa her Bim'de geçerli miydi?
Her Bim'de vardı aktüel ürün olarak satıldı. Alman çikolataları da şuan halen ben alabiliyorum üzümlü ve fındıklı olacak şekilde mor ve yeşil paket olarak kasa yanında satılıyor. Birsürü var. Size yakın Bim'lerde bitmiş midir bitmemiş midir bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri