Selamlar. 2 yıllık pc bu. RTX 2080 Gaming X Trio Ekran kartı, R7 3800X İşlemci, X-Power 650W 80 Plus PSU. Sorunu mson 2 haftadır mevcut. 2 yıldır hiçbir problem yaşamadım. 2 hafta önce bilgisayarımı temizledim. Fakat dram uyarısı vardı. Vatan bilgisayara götürdüm statik elektrik oalbilri dedi 1 gün yapması için teslim ettim. Ertesi gün aradı statik elektrik varmış düzeltmiş ve sağolsun bilgisayarı benden daha güzel temizlemiş. aldığım gün valorant girdim fps inanılamz kötüydü herhalde windows 11 den kaynaklı dedim bi format attım 2 haftadır sorunum düzelmedi. Mağaza uzak olduğu için bötürmek istemiyorum 15 kg kasa. Afterburner sonuçlarını koyucağım buraya gezmediğim forum kalmadı son olarak burda denemek istedim şansımı. Valorantta eskiden en yüksek ayalarda + en yüksek nvidia ayarlarında en az 300 fps alıyorken şimdi en düşük ayarlarda + en düşük nvidia ayarlarında 150-200 fps alabiliyorum monitör 144 hz. GPU kullanımı max %10 oluyor en düşük ayarlarda ama fps düşük oluyor. yardımcı olabilcek varsa mümküsne yardım edebilirmi.