SON DAKİKA! Program çıkışı Serhat Akın'ın ayağına sıktılar!

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513
Eski Fenerbahçe'li futbolcu Serhat Akın, futbol yorumculuğu yaptığı bir program çıkışında silahlı saldırıya uğradı.

Resmi elimden geldiğince sansürledim, sansürsüz haline Twitter üzerinden ulaşabilirsiniz.
serhat akın olayı.png

ülkenin b*ku çoktan çıktı , zerre umudu olan var mı artık ? yazık lan sırf eleştiri yapıyor diye gelinen son noktay bak

oğlum spor lan bu
ülkenin b*ku çoktan çıktı , zerre umudu olan var mı artık ? yazık lan sırf eleştiri yapıyor diye gelinen son noktay bak
valla yok ya benim bu ülkeden umudum falan kalmadı kaçıp gitmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii öldürülmezsem*

tabii öldürülmezsem*
lan adam ayağına sıkılmayı hak edecek ne yapmış olabilir istediği kadar eleştirsin çoluklu çocuklu adam sokak ortasında sırf fikri beğenilmedi diye vurulur mu a*

work and study work and travel yeşil pasaport green card almancı akrabalar hadi abim lütfen olmayacak böyle

Adamın ayağına sıkmışlar hala tweet atacam diye uğraşıyor ya

ülkenin hali nereye gidiyor

lan adam ayağına sıkılmayı hak edecek ne yapmış olabilir istediği kadar eleştirsin çoluklu çocuklu adam sokak ortasında sırf fikri beğenilmedi diye vurulur mu a*

work and study work and travel yeşil pasaport green card almancı akrabalar hadi abim lütfen olmayacak böyle
mesele fikri beğenilmedi diye değil ki kardeşim bidahakine kafana sıkarız sözlerine dikkat et diye fiili tehdit etmişler işte. koyu galatasaraylıyım serhatı da günahım kadar sevmem ama gerçekten yazık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri