oğlum spor lan bu
valla yok ya benim bu ülkeden umudum falan kalmadı kaçıp gitmek istiyorumülkenin b*ku çoktan çıktı , zerre umudu olan var mı artık ? yazık lan sırf eleştiri yapıyor diye gelinen son noktay bak
tabii öldürülmezsem*valla yok ya benim bu ülkeden umudum falan kalmadı kaçıp gitmek istiyorum
lan adam ayağına sıkılmayı hak edecek ne yapmış olabilir istediği kadar eleştirsin çoluklu çocuklu adam sokak ortasında sırf fikri beğenilmedi diye vurulur mu a*valla yok ya benim bu ülkeden umudum falan kalmadı kaçıp gitmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabii öldürülmezsem*
derbi bittikten sonra ali koçu indirin istifa etmesini sağlayın demişti, 3 gün sonra adamı vurmuşlar ama kesin bir şey bilmeden bir şey dememek lazım bizi de vururlar falanKimin yaptırdığı çok belli değil mi?
jsdhgfsdh çok iyi foto
mesele fikri beğenilmedi diye değil ki kardeşim bidahakine kafana sıkarız sözlerine dikkat et diye fiili tehdit etmişler işte. koyu galatasaraylıyım serhatı da günahım kadar sevmem ama gerçekten yazık.lan adam ayağına sıkılmayı hak edecek ne yapmış olabilir istediği kadar eleştirsin çoluklu çocuklu adam sokak ortasında sırf fikri beğenilmedi diye vurulur mu a*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
work and study work and travel yeşil pasaport green card almancı akrabalar hadi abim lütfen olmayacak böyle