Knk benim epicde var PC den oynuyordum yakın zamanda PS alıcam PS den oynarmiyim aldığım oyunuStandart versiyonu zamlandı Ultimate versiyonu hala 204TL kaçırmayın! 2 gün sonra fiyatı artacak!
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA08519_00-RDR2ULTMEDTNBUND
Alıntıyı görüntüle
Maalesef. Rockstar 4k60 güncellemesi verecek kadar değerli görmüyor sanırım RDR2'yi. Fakat RDR1'i Switch ve PS4'e getiriyorlarPs5 te 60 fps desteklemiyor değil mi? Pcde oynadım 4kda denemek istiyordum
Tüm PS4 oyunları PS5'de çalışabiliyor.ps4 yazıyor ya ps5 açabiliyor mu bu oyunu şimdi?
Yok knk epicde var PC için almıştım PC satıp ps alicam aldığım oyunu PS de kullanabilirmiyimŞimdiden al oynarsın
pc gibi özgür bir platformu terk etme bence mini kasa al e.kartın fln uymazsa tek fanlı 3060 lar var o tür bir şey yaparsınYok knk epicde var PC için almıştım PC satıp ps alicam aldığım oyunu PS de kullanabilirmiyim
Yok knk epicde var PC için almıştım PC satıp ps alicam aldığım oyunu PS de kullanabilirmiyim
Knk şöyle sistemim var da 17.500 e bugün saticam TÜM ÜRÜNLERİN GARANTİSİ HALEN DEVAM ETMEKTEDİR HEPSİNİN KUTU FATURASI MEVCUT ORT 3 5 AY DAHA GARANTİSİ VAR BİLGİSAYARIN TÜM TESTLERİNİ YAPABİLİRSİNİZ NERDEYSE HİÇ OYNANMADI ASKERE GİTTİM YENİ GELDİM İHTİYAÇDAN DOLAYI SATIYORUM ALANA HAYIRLI OLSUN İŞLEMCİ: 12. NESİL İNTEL 12100F ANAKART: ASUS PRİME H610M-K D4 EKRAN KARTI: ASUS TUF GAMİNG 1660 SUPER OC RAM : 8+8 GSKİLL 3000 MHZ 2 ADET 8 GB RAM DEPOLAMA: KİOXİA 500 GB M2 SDD KASA : CORSAİR VENGEANCE 650 WATT BRONZ SERTİFİKALI PSU MONİTÖR : MSİ G242 OPTİX 144 HZ 1 MS OYUNCU MONİTÖR KULAKLIK : RAZER V2 SHARK 7.1 KLAVYE: PHİLİPS SPK8401/62 BLUE SWİTCH MOUSE: MSİ GM08 MOUSE SADECE KASAYI ALMAK İSTİYENLERE 15.000 TOPLU İSTİYENLERE 18.500DEDİĞİM GİBİ NERDEYSE KULLANILMADI CİHAZ SIFIR AYARINDA GELİP TÜM TESTLERİNİ YAPIP ALABİLİRSİNİZ OYUN PERFORMANSI İÇİNDE DM ATMANIZ YETERLİ DETAYLI ANLATIRIM TAKAS DÜŞÜNEBİLİRİM PS5 VEYA İPHONE 11 ÜSTÜ CİHAZLApc gibi özgür bir platformu terk etme bence mini kasa al e.kartın fln uymazsa tek fanlı 3060 lar var o tür bir şey yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC kasa HTPC kilitli dolap ITX MINI çerçeve SPCC grafik kartı için RTX 2070 1660 3060TI I3 I5 11500 bilgisayar oyun Åasi K39 4.9L - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com