sfky9842
80+ Silver
Dahası
ddr4 sistem mi bu ?
ddr4 sistem mi bu ?
ddr4 sistem mi bu ?
hocam neden iade etme kararı aldın?Arkadaşlar 4060ti 16gb li ilk gün sistemini 1tb ssdli şekilde almıştım kaçıran ve almak isteyen varsa aldığım fiyata verebilirim işinize yarasın yoksa iade edeceğim
22.5 a 4060ti 7500f sistem daha mantıklı geldi ve benim için vram çok sıkıntı yaratmıyorhocam neden iade etme kararı aldın?
Sistemi kurmadın mi iade almazlar22.5 a 4060ti 7500f sistem daha mantıklı geldi ve benim için vram çok sıkıntı yaratmıyor
demonteSistemi kurmadın mi iade almazlar
Bende pişman oldum 4070lerin böyle düşeceğini bilsem almazdım geri satsam zarar yazacakdemonte
sorma daha önce çıksaydı 4070s almak isterdim , ilk defa 3 fanlı sağlam bi sistem geldiBende pişman oldum 4070lerin böyle düşeceğini bilsem almazdım geri satsam zarar yazacak
İşin kötü tarafı 4070s de aldım ilana koydum satılırsa aldığım fiyata 4060ti 16 gb 4070s kulanicam daha eski sistem goat 3 de satilacaksorma daha önce çıksaydı 4070s almak isterdim , ilk defa 3 fanlı sağlam bi sistem geldi
aynı maymun işhtahlılık bende de var bir sistem alıp kullanma yok , iyisi çıktıkca alasım geliyorİşin kötü tarafı 4070s de aldım ilana koydum satılırsa aldığım fiyata 4060ti 16 gb 4070s kulanicam daha eski sistem goat 3 de satilacak
Aldığımız fiyata satsak iyide piyasada alıcı yok o yüzden fiyatlar düşüyor firmalar satış yapamıyor.yoksa eskiye göre fiyatlar iyi ama gene talep yok daha çok sistem gelecek fiyatlar daha düşebilir ama yaz bitince dolarda yükseliş bekliyorumaynı maymun işhtahlılık bende de var bir sistem alıp kullanma yok , iyisi çıktıkca alasım geliyor
ilk çıkan sistem bile çok iyi fiyat ama piyasada dediğin gibi nakit kıtlığı var ve kurban bayramının olması da buna bir etken , umarım fiyatlar gittikçe düşer ama geçen sene 3060ti zamanı da böyle olmuştu , bir ara 14kya itopyada stok bitmiyordu sonra bir anda fiyatlar fırladı daha sonra vatan yine 16kdan 3070 çıkararak piyasayı yönlendirmişti , bakalım süreç nasıl ilerleyecekAldığımız fiyata satsak iyide piyasada alıcı yok o yüzden fiyatlar düşüyor firmalar satış yapamıyor.yoksa eskiye göre fiyatlar iyi ama gene talep yok daha çok sistem gelecek fiyatlar daha düşebilir ama yaz bitince dolarda yükseliş bekliyorum