Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Caner ÇARŞANBA
Kutu takıntısı olanlar için harbi hiç iyi durmuyor. Sanki vitrindeki malı söküp acelece paketleyip yollamıslar gibi. Küçük intel şeffaf kutusunun arasına işlemciyi tost yapar gibi koyup kapak doğal olarak kapanmayınca üstten bantlayıp yollamışlar. Ssd'de kutusuz olduğunu biliyordum ama sadece patpata sarılmış diğer kutularla aynı yere koymuslar iyiki kırılmadan gelmiş.

Yok maalesef. Telefon açıp isterim. Buradaki mağazayla görüşsünler gidip elden alayım derim oluyorsa eğer.
Aynı sorunu ben yaşadım konunun önceki sayfalarında yazdım

Bende de stok fan yok demonte geldi, kargo hızlı gelmişti lakin fan yok boşa duruyor sistem şuan

Dedim hızlı olması için herhangi mağazınıza gitsem temin etmezler mi diye maalesef tarafınıza kargo yapılacak SMS ile bilgilendirme sağlanacak dendi 24-25 Mayıs tarihi itibari ile beklemedeyim hala, işlemciyi de naylona sarıp göndermişler ufak bir bir kutuda ssd de aynı şekil naylon sarılı gönderilmişti

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
omer
2 aylık sıfır kutusnda derken ki kutu bu şakaya gelmez kutu önemli :D

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
benim kasa geldi çaliştirdim güç kaynağından yoğun koku geliyor cızırtı sesi var kartında sorun var sistem çalişiyor ama cızırtı sesi baya belli oluyor.şimdi nasıl bi süreç işler sizce

oglcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğulcan
Evet benimde sistemim geldi fakat bilgisayarda sorun var, ekran kartını taktıktan sonra görüntü geldi biosta birşeyler yaptım ve kapadım ardından monitöre birdaha görüntü gelmedi ve anakartta cpu kısmında kırmızı ışık yanıyor nasıl düzeltebilirim bilgisayarı kullanamıyorum, bir fikri olan var mı?

ozancidik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan CIDIK
bios pilini çıkar, ters tak, bir kere çalıştır, kapatıp 2-3 dk bekle, sonra bios pilini düz tak, çalıştır düzelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet benimde sistemim geldi fakat bilgisayarda sorun var, ekran kartını taktıktan sonra görüntü geldi biosta birşeyler yaptım ve kapadım ardından monitöre birdaha görüntü gelmedi ve anakartta cpu kısmında kırmızı ışık yanıyor nasıl düzeltebilirim bilgisayarı kullanamıyorum, bir fikri olan var mı?
bios pilini çıkar, ters tak, bir kere çalıştır, kapatıp 2-3 dk bekle, sonra bios pilini düz tak, çalıştır düzelecek.

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy
Nazar değmesin bende bir problem olmadı. Kablolamaları falan çok iyi yapmışlar, görünürde hiç bir extra kablo yok. Boşta kalan tüm vidaları poşete koymuşlar. Hatta işlemcinin üstünden çıkan siyah kapağı bile koymuşlar :) Kasayı toplayan arkadaş güzel iş yapmış. Tek sorun arka panelde USB girişlerinde metal çapaklar içeri doğru kıvrılmış, usb girmiyordu. İnce bir kürdanla metal çapakları dışarı doğru kanırttım ve kopardım.

Bios 2022'den kalmaymış onu update ettim. XMP profili açtım full hıza aldım ramleri. Win11 kurup tüm güncellemeleri yaptım, msi centerdan da fan profillerini ayarladım. Stok soğutucuyla bir iki oyun denedim 75'i geçmiyor derece ama bugün gidip çift fanlı kule tipi alacağım.

Çiçek gibi oldu. Tişikkirlir vatan.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K
Montaj dahil seçtim, anakart tek başına kargo ile bursa şubeden geldi, 3 gün sonra 2 parçada kasa ve parçalar geldi, ***** ***** iş yapıyor vatan. Sistemi ben vatan mağazasına götürüp montaj yaptıracakmışım. İşe bak, ayrıca anakart kutusu ve jelatini açıktı.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Oğuz
Ben demonte istemiştim.
Kendim kurdum ve Ac mirage oynuyorum 2k da akıyor mübarek.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Oğuz
kurulmuş sistemin fotoğrafı var mı ?
20240529_113057_lmc_8.4.jpg
20240529_113107_lmc_8.4.jpg

un4saken

80+