1 gunde geldi benim dun cikti bugun oglen geldi , kolay gelsin kargoyu kullaniyolar bence en iyi firma zaten .Söğütözü'nden geliyorsa (benimki gibi) 15 günü bulur bence teslimatı. İnternette bu şube için neredeyse hiç olumlu yorum yapılmamış.
Hayırlı olsun...Derkeen kargolanmış hatta varış birimine ulaşmış bile, bugün teslim ederler süper
Edit: gittim teslim aldım şubeden, eve bıraktım akşama çalıştırırım artık. güzel paketlemişler. Kasayı ayrı, kutuları ayrı paketlemişler. Ekran kartı da boş kutuların olduğu koliden çıktı. Kasayı köpüğe sarmışlar poşetleri üstünde. Kontrol ettim bir eksiği falan da yok gibiydi.
21 Gecesi sipariş 28 sabahı teslimat, fena değil.
Alıntıyı görüntüle
Ben Aksaray ilindeyim kolay gelsin buraya geç geliyor. En hızlı yurtiçi geliyor.1 gunde geldi benim dun cikti bugun oglen geldi , kolay gelsin kargoyu kullaniyolar bence en iyi firma zaten .
Bios guncelle, ramler expo profile alArkadaşlar ilk gün 4060ti 16gb olan modeli almıştım kasa elime ulaştı fakat daha ekran kartı gelmedi yarın gelicekmiş yarın geldiğinde kurulum yaparken dikkat etmem gereken birşeyler varmı bios ayarlarından felan bahsetmiş yukarıda bazı arkadaşlar biosta yapılacak ayarlar varsa sizler neler yaptınız, birde sizce win10 mu kurmalıyım 11 mi tşkler
Nerdeyse her ürünün kuıtusuz olması harbi tat kaçırıyo ama ventusta normalde de bandrol yokBu nedir yaw. Demonte istedim ekran kartının filan bandrolü yok. Stok fan yok. Amd işlemciyi intel kutusuna sıkıştırıp bantlayıp yollamışlar
amd stok fan göndermemişler mi ?Bu nedir yaw. Demonte istedim ekran kartının filan bandrolü yok. Stok fan yok. Amd işlemciyi intel kutusuna sıkıştırıp bantlayıp yollamışlar
Kutu takıntısı olanlar için harbi hiç iyi durmuyor. Sanki vitrindeki malı söküp acelece paketleyip yollamıslar gibi. Küçük intel şeffaf kutusunun arasına işlemciyi tost yapar gibi koyup kapak doğal olarak kapanmayınca üstten bantlayıp yollamışlar. Ssd'de kutusuz olduğunu biliyordum ama sadece patpata sarılmış diğer kutularla aynı yere koymuslar iyiki kırılmadan gelmiş.Nerdeyse her ürünün kuıtusuz olması harbi tat kaçırıyo ama ventusta normalde de bandrol yok
Yok maalesef. Telefon açıp isterim. Buradaki mağazayla görüşsünler gidip elden alayım derim oluyorsa eğer.amd stok fan göndermemişler mi ?
işlemci hadi anlarım kutusuz daha uygun fiyat oluyor da ssd veya ramler kutusuz satıldığını görüyorum 1 kutu maliyeti nedir kiKutu takıntısı olanlar için harbi hiç iyi durmuyor. Sanki vitrindeki malı söküp acelece paketleyip yollamıslar gibi. Küçük intel şeffaf kutusunun arasına işlemciyi tost yapar gibi koyup kapak doğal olarak kapanmayınca üstten bantlayıp yollamışlar. Ssd'de kutusuz olduğunu biliyordum ama sadece patpata sarılmış diğer kutularla aynı yere koymuslar iyiki kırılmadan gelmiş.
Yok maalesef. Telefon açıp isterim. Buradaki mağazayla görüşsünler gidip elden alayım derim oluyorsa eğer.