Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Gamer_Cpu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
MA
Şaşırtıcı bir şekilde benim sistem de geldi. Vatan bilgisayar web sayfasında kargoya verilmesiyle alakalı bir ibare bulunmamasına rağmen dün kargoya verilmiş, bugün de teslim edildi.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
1TB SEÇEN ARKADAŞLAR BİOSDAN SSDYE BAKMASINI TAVSİYE EDERİM BEN 1TB SEÇMİŞTİM 500GB GÖNDERMİŞLER

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Fatih ÖKSÜZOĞLU
Söğütözü'nden geliyorsa (benimki gibi) 15 günü bulur bence teslimatı. İnternette bu şube için neredeyse hiç olumlu yorum yapılmamış.
1 gunde geldi benim dun cikti bugun oglen geldi , kolay gelsin kargoyu kullaniyolar bence en iyi firma zaten .

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Dr Luciano
Derkeen kargolanmış hatta varış birimine ulaşmış bile, bugün teslim ederler süper :)

Edit: gittim teslim aldım şubeden, eve bıraktım akşama çalıştırırım artık. güzel paketlemişler. Kasayı ayrı, kutuları ayrı paketlemişler. Ekran kartı da boş kutuların olduğu koliden çıktı. Kasayı köpüğe sarmışlar poşetleri üstünde. Kontrol ettim bir eksiği falan da yok gibiydi.

21 Gecesi sipariş 28 sabahı teslimat, fena değil.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun...

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefo
Arkadaşlar ilk gün 4060ti 16gb olan modeli almıştım kasa elime ulaştı fakat daha ekran kartı gelmedi yarın gelicekmiş yarın geldiğinde kurulum yaparken dikkat etmem gereken birşeyler varmı bios ayarlarından felan bahsetmiş yukarıda bazı arkadaşlar biosta yapılacak ayarlar varsa sizler neler yaptınız, birde sizce win10 mu kurmalıyım 11 mi tşkler

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
baba merhaba
Arkadaşlar ilk gün 4060ti 16gb olan modeli almıştım kasa elime ulaştı fakat daha ekran kartı gelmedi yarın gelicekmiş yarın geldiğinde kurulum yaparken dikkat etmem gereken birşeyler varmı bios ayarlarından felan bahsetmiş yukarıda bazı arkadaşlar biosta yapılacak ayarlar varsa sizler neler yaptınız, birde sizce win10 mu kurmalıyım 11 mi tşkler
Bios guncelle, ramler expo profile al
Win11 kur keyfine bak.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
benim sistemde geldi kurdum sıkıntı yok normalde iptal talep etmiştim kargolamişlar ya böyle satarım ya eski sistemi satarım duruma göre kulanacağim

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Bu nedir yaw. Demonte istedim ekran kartının filan bandrolü yok. Stok fan yok. Amd işlemciyi intel kutusuna sıkıştırıp bantlayıp yollamışlar :mad:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
Bu nedir yaw. Demonte istedim ekran kartının filan bandrolü yok. Stok fan yok. Amd işlemciyi intel kutusuna sıkıştırıp bantlayıp yollamışlar :mad:
Nerdeyse her ürünün kuıtusuz olması harbi tat kaçırıyo ama ventusta normalde de bandrol yok

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
baba merhaba
amd stok fan göndermemişler mi ?

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Nerdeyse her ürünün kuıtusuz olması harbi tat kaçırıyo ama ventusta normalde de bandrol yok
Kutu takıntısı olanlar için harbi hiç iyi durmuyor. Sanki vitrindeki malı söküp acelece paketleyip yollamıslar gibi. Küçük intel şeffaf kutusunun arasına işlemciyi tost yapar gibi koyup kapak doğal olarak kapanmayınca üstten bantlayıp yollamışlar. Ssd'de kutusuz olduğunu biliyordum ama sadece patpata sarılmış diğer kutularla aynı yere koymuslar iyiki kırılmadan gelmiş.
amd stok fan göndermemişler mi ?
Yok maalesef. Telefon açıp isterim. Buradaki mağazayla görüşsünler gidip elden alayım derim oluyorsa eğer.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
baba merhaba
Kutu takıntısı olanlar için harbi hiç iyi durmuyor. Sanki vitrindeki malı söküp acelece paketleyip yollamıslar gibi. Küçük intel şeffaf kutusunun arasına işlemciyi tost yapar gibi koyup kapak doğal olarak kapanmayınca üstten bantlayıp yollamışlar. Ssd'de kutusuz olduğunu biliyordum ama sadece patpata sarılmış diğer kutularla aynı yere koymuslar iyiki kırılmadan gelmiş.

Yok maalesef. Telefon açıp isterim. Buradaki mağazayla görüşsünler gidip elden alayım derim oluyorsa eğer.
işlemci hadi anlarım kutusuz daha uygun fiyat oluyor da ssd veya ramler kutusuz satıldığını görüyorum 1 kutu maliyeti nedir ki :)

Top Bottom