Hocam AMD kartının neyine fanboyluk yapacağım Mesela PSUm yetse kendi kartımı satıp 3080 geçmek istiyordum ama olmadı.çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yahu bir allahın kulu da ortadaki kronik probleme odaklanmak yerine sözlere takılmasa olmaz mı? bayılıyor musun fanboyluk etmeye @MrCodeX anlamıyorum. nvidia beni fonlamadı amd'yi kötülemem için. parasını verip aldığım karttan memnun değilim çünkü yazılımı görüp görebileceğin en kötü programlanmış uygulamalardan birisi. senin hayal dünyanı çok merak ediyorum. bütün insanlarla kavga ediyorsun hepsini öldürüyorsun galip geliyorsun falan böyle, ilginç. ortada bir problem var ama asla olması gereken yere odaklanamıyorsun. fanboyum demeye de diliniz varmıyor çünkü bazı şeylerin siz de farkındasınız
sanki amd bana ürünü denemem için bedavaya ekran kartı göndermiş de ben kötülüyorum D bariz bir sorun var ortada drivera gelen güncellemeyi uyguladıktan sonra amd ekran kartlarının büyük çoğunluğu ilk birkaç hafta bilgisayar çökmeleri yüzünden adam akıllı bilgisayar kullanamaz. burada sana batan nedir?
Valla kral bence de kimseye önerme bana önerenler gerçekten Allahtan belasını bulacak yada çok pis bir şekilde bana tepecek o belalar her türlü zarar amd :dBu yüzden AMD önermiyorm vebal alamam
valla kral ben kurtuldum sayılır 4060 aldım sıfır 6700 xtyide koydum ilana ucuzdanen kısa zamanda kurtulmak gerek de satamıyorsun işte
Yaklaşık 5-6 yıldır AMD kullaniyorum, tüm kullandığım modelleri tek tek yazacağım şimdi. R7 240 / Radeon HD7850, HD7950 / RX 470 / RX 5700 XT / RX 6600 XTtam birkaç hafta hayret ediyorum amd'de sıkıntı yok diyorum yine bir güncelleme getirip bilgisayarı açılmaz hale getiriyorlar
Ciddi ciddi 6700 xt den 4060 mı geçtinizValla kral bence de kimseye önerme bana önerenler gerçekten Allahtan belasını bulacak yada çok pis bir şekilde bana tepecek o belalar her türlü zarar amd :d
valla kral ben kurtuldum sayılır 4060 aldım sıfır 6700 xtyide koydum ilana ucuzdan
Birazda nasip meselesi, bende de Frisby 80 Plus Bronze PSU var, Grafik kartı bazlı 2017 de aldığımdan beri 4 5 kez çökme yapmıştır.Amd ekran kartı kullanıyorum, forumlarda şuna dikkat ettim, PSU çok önemli diye değerli arkadaşların yorumları vardı. Ben de PSU 850W gücünde kaliteli bir MSI aldım, şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Güncelleme yaptım fps düştü ve cs2 de bir iki defa takılma geldi, onu da internet hızına pinge bağladım. Bir sonraki güncelleme ile düzeltirler diye düşünüyorum.
Özetle, Everest PSU almışsın, ilk yapman gereken iş kesinlikle kaliteli bir 80+gold sertifikasına sahip Marka kalitesi iyi olan bir PSU alman. Yukarıda arkadaşlar zaten söylemişler. Veryansın etmene gerek yok, amd kadar nvdia da problemler var. Her elektronik cihazın kendine göre problemleri var. Psu değiştirdikten sonra tekrar süreci buraya yazarsan seviniriz.
Son derece ciddi brom. 10k 4060 8k da benim kartı satarım kurtulurum şuanlık. Bana amd'nin ne kadar zarar ettirdiğini bilsen ağzın açık kalır xdCiddi ciddi 6700 xt den 4060 mı geçtiniz
Yaklaşık olarak %40 civarı fazla para verip bi o kadar performans düşürmek
Her ikisinide kullandım dlss ile 4060 native 6700xt ye anca kafa tutuyor. Birde oyunda dlss yoksa o zaman yarı yarıya fps farkı oluşur.Son derece ciddi brom. 10k 4060 8k da benim kartı satarım kurtulurum şuanlık. Bana amd'nin ne kadar zarar ettirdiğini bilsen ağzın açık kalır xd
Kral sadece yayın kalitesini arttırmak için böyle topa girdim yoksa bende biliyorum sağolasın. İlk başta da dedim bana bu sistemi önerenlerin Allah belasını versin diye. Maddiyat olarak zararı geçtim uğraşıp sormama araştırmama da değmedi o yüzden yani. Sence 14000 TL 4060ti da var onu da alabilirdim de 4060 kurtarır diye düşündümHer ikisinide kullandım dlss ile 4060 native 6700xt ye anca kafa tutuyor. Birde oyunda dlss yoksa o zaman yarı yarıya fps farkı oluşur.
Hayırlısı olsun
4060 super, 4060 ti super çıktı şu aralar keşke onlara bi baksaydın en azından biraz.daha iyi performans olurduKral sadece yayın kalitesini arttırmak için böyle topa girdim yoksa bende biliyorum sağolasın. İlk başta da dedim bana bu sistemi önerenlerin Allah belasını versin diye. Maddiyat olarak zararı geçtim uğraşıp sormama araştırmama da değmedi o yüzden yani. Sence 14000 TL 4060ti da var onu da alabilirdim de 4060 kurtarır diye düşündüm
4070 demek istedin galiba kral onlar ne kadar şuan yeni çıktıklarında galiba indirim vardı o zaman alsaydım diyorum da şuanda alınabilirse bütçem var. Ama 4060 kurtarır yeter dediğim için aldım sonradan sistemi yükseltme fikri var aklımdaBen rx 6600 kullanıyorum elimde de everestin 500w lık psu su var. Yeni güncellemeyi yapınca rdr2 de gfx.state error veriyordu ara sahnelerde bazen, afmf adamakıllı çalışmıyor her oyunda rdr2 de yüz tane şey denedim ama zar zor çalıştırdım onda da arıza çıkardı ama mesela şuan god of war oynuyorum sıfır sıkıntı miss gibi açıyor onun dışında çok sıkıntı görmedim.
Herkes everest psu kötulemiş ama ben ekimden beri kullanıyorum bi sıkıntı çıkmadı şüphelenmelimiyim sizce ilerisi için
4060 super, 4060 ti super çıktı şu aralar keşke onlara bi baksaydın en azından biraz.daha iyi performans olurdu