Vodafone un çekmediği yerde Turkcell de 200mbps hız alıyorum.107 TL'ye bu daha mantıklı değil mi 138'e de 24 gb varNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
152TL bu pakette.Vodafone un çekmediği yerde Turkcell de 200mbps hız alıyorum.
Bu paketin 15Gb olanını 142 TL ye kullanıyorum ve memnunum.
Ödemezsin taahhüt yerinden bak birde müşteri hizmetlerini ara sor. Kullandığın ay ve faturanı ödersin sanırım.Ben Vodafone yeni geçtim, buna geçsem fazla ceza öder miyim.
Bilen birisi cevaplarsa çok memnun olurum.
Bu gece 12de mi doluyor bu kampanya ?Merhaba. Bende taahhütüm biteceğinden dolayı operatörü değiştireceğim için kampanya peşindeydim.
Ve TURKCELL uygun bir tarife çıkarmış. Bugün itibarı ile geçiş yaptım.
Link
TURKCELL GEÇİŞ
Paket İçeriği:
Her yöne 1000DK
250SMS,
20GB her yöne internet
Ücret: 152 TL/Ay
Alıntıyı görüntüle
Yanımda uygulamasına gir cayma bedeli yaz sana ne kadar ceza ödeyeceğini söylüyor. Yeni geçtiysen yüklü çıkar benim 3-4 ay kadar var taahhüt dolmasına 350tl ceza çıkıyor. Öderim daha iyiBen Vodafone yeni geçtim, buna geçsem fazla ceza öder miyim.
Bilen birisi cevaplarsa çok memnun olurum.
Tşk.ederim çok yardımı oldu sağolun, ama sonuç tam tersi... Yeni geçtiğim için az çıktı,Bu gece 12de mi doluyor bu kampanya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanımda uygulamasına gir cayma bedeli yaz sana ne kadar ceza ödeyeceğini söylüyor. Yeni geçtiysen yüklü çıkar benim 3-4 ay kadar var taahhüt dolmasına 350tl ceza çıkıyor. Öderim daha iyi