Neler Yeni

Xxxxxzx

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,626
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır adamlar anayasaya hukuka aykırı hareketlerde bulunuyor sen ise muhalefetin kiminle muhatap olduğunu yargılıyorsun ?
İsterseniz alayınız koyu sağcı olsun şuan yaşanan olayların gerekçesini idrak edemiyorsanız niye konu açıyorsunuz ?

turkey404

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır adamlar anayasaya hukuka aykırı hareketlerde bulunuyor sen ise muhalefetin kiminle muhatap olduğunu yargılıyorsun ?
İsterseniz alayınız koyu sağcı olsun şuan yaşanan olayların gerekçesini idrak edemiyorsanız niye konu açıyorsunuz ?

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,626
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hayır sayın hocam hukuksuzluğun farkındayım yarın hepimizin başına gelebilecek bir durum ben İmamoğlu hakkındaki düşüncemi söylemiştim sadece
Amedspor mevzusunda ben de doğru bulmuyorum ama Kürtlerdeki oy potansiyelini herkes önemsiyor ve ona yönelik hareketler sergiliyor. Hükumetin A*o'yu önder göstermesi gibi.
Zira Diyarbakır gibi nispeten terör destekçilerinin de bulunduğu bir memleket Ümit Özdağ'ın adını verip de bu isme karşı alkış tutturmayı başaran tek kişi yine Ekrem İmamoğlu'dur.

Terör destekçisi dediğim kitle sadece HDP ve türevlerine oy veren kesimdir. Vatana ve toprağına saygısı olanla sorunum yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,162
Üyeler
170,314
Son üye
Sfrakyz
Top Bottom