Son zamanlarda bilgisayar çökmesi yaşayanlar konuya bakabilir mi?

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
Win11'e geçtiğimden beri gerçekten gına geldi. Rx6700xt takılı ve kesinlikle tüm parçalar sağlam, ısınma vs yok. Ama pc çöküyor, bu problemi windowsu silip usb ile atınca tekrar yaşamıyorum bi kaç ay fakat sonra tekrar başlıyor. Dün tekrar yaşadım ddu ile driver silip tekrar yükledim şu an yine hiçbir problem yok ama bıktırdı gerçekten. Aynı karttan arkadaşımda var onda da driver kendi kendini siliyormuş. Win11'de çoğu insan evet sorun yaşamıyor ama 2-3 yıldır bana yaşattıklarından sonra win11'den çok soğudum, amd driver ile çakışıyor yıllardır araştırdığım kadarı ile. Kesinlikle o kadar uzun süredir test ediyorum ki bu problemi bulmak için başka seçenek yok. Bu durumları yaşayan başkaları var mı?

Yine amd driver muhabbeti anlaşılan. Sabır diliyorum
Rx6600xt vardı arkadaşada banada oluyordu, değiştirdik yine aynı. Flashla yeni windows atıyorum her şey çok güzel hiçbir sorunu vs yok 4-5 ay veya hiç belli olmayan bi süre sonra başlıyor aynı muhabbet. Bakalım ddu ile silip tekrar yükledim şu an yine bir şey yok ama geçmiş deneyimlerime göre birkaç gün veya hafta sonra tekrar edecek bu durum.

Geri