Son zamanlarda bilgisayarım yavaşladı

Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar son 2 haftadır bilgisayrımda oyunlarda fps düşüşü görüyorum normalde hep yüksekti hiç bi sorun yoktu 2 haftadır 40 50 civarında fps düşmesi yaşıyorum valorantta yüksek ayarlarda 250 240 alıyorsam 150 160 düştü csgo da 300 alıyorsam 170 e düştü yardım edin nolur bilgisayar yeni daha. 144 hz monitör kullanıyorum haliyle 144 fps nin altına düşünce kasıyor olarak görünüyor. Ekran kartı driveri anakart chipset driveri bios her şey güncel hiç bir ayar değiştirmedim ne oyunda ne pc de ama fps düşüyor ne yapmalıyım ?

Sistem:

Ryzen 5 2600
Msi gtx 1660 super gaming x
XPG Gammix D30 8x2 3000 mhz
Msi b450m a pro max
kingston a400 120 gb ssd
Seagate 1 tb hdd

ram belehin ne kadar dolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sisteminde kaç oyun var

ram belehin ne kadar dolu

sisteminde kaç oyun var
Oyunlar hdd ye kurulu 1 tb hdd nin 700 gb si boş ssd nin 57 gb si boş ramlar in kullanımı çook düşük olması gerektiği gibi

kendi kendine olduysa bi format atmanı tavsiye ederim bende de oldu bi ara format attım 30-40 fps arttı eski pc olmasına rağmen

Virüs bulaşmış olabilir mi?

Virüs bulaşmış olabilir mi?
Hem windowsdan hemde karspersky ile tarama yaptım temiz zaten çok titiz kullanırım bişey indirmiyorum internetten orjinal olmayan bir şey ok pc de

format atmayı bilmiyorsanız ayarlar>güvenlik>kurtarma>bu bilgisyarı sifirla resimlerin ve dosyaların gitmesin istiyorsan sadece uygulamarı sili seç

Ne zamandır kullanıyon sistemi reis

Ne zamandır kullanıyon sistemi reis
3 haziran 2020 den beri

format atmayı bilmiyorsanız ayarlar>güvenlik>kurtarma>bu bilgisyarı sifirla resimlerin ve dosyaların gitmesin istiyorsan sadece uygulamarı sili seç
Ya önceden laptop almıştım laptopda 1 kere sıfırladım bilgisayar 30 fps ye sabitlenmişti bozulmuştu aynı şey olur diye korkuyorum

3 haziran 2020 den beri

Ya önceden laptop almıştım laptopda 1 kere sıfırladım bilgisayar 30 fps ye sabitlenmişti bozulmuştu aynı şey olur diye korkuyorum
hz i ayarlamışmıydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,653
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri