Neler Yeni

Son Zamanlarda Forumda Rank Kasmak İçin Gereksiz Mesaj Atanlar

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Son Zamanlarda Konularda Gereksiz Mesaj Kullanımı Vs. Çok Arttı. Rank Kasmak İçin o kadar gereksiz mesajlar atılıyor ki, adam sandalye konusu açmış , cevaplardan biri "Hiç anlamam bu işlerden"

Madem anlamıyorsun niye mesaj atıyorsun ? Çözüm ne olmalı, siz ne diyorsunuz ?
@Abdullah Hacıgül eğer sistem rank sistemiyle dağıtılacaksa bile, üyelik tarihi sınırı koyulsa nasıl olur ? Bu sayede Böyle şeylerle uğraşmayız.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Moderatörler en iyi şekilde çözer bizim yapabileceğimiz bir şey yok kurallar belli
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül eğer sistem rank sistemiyle dağıtılacaksa bile, üyelik tarihi sınırı koyulsa nasıl olur ? Bu sayede Böyle şeylerle uğraşmayız.
Şuan bir şey duyurulmadığı için bir şey değişmez belki de yeni kaydolanlar boşu boşuna mesaj kasıyor

Son düzenleme:

OnurCiftci26

80+ Bronze
Moderatörler en iyi şekilde çözer bizim yapabileceğimiz bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bir şey duyurulmadığı için bir şey değişmez belki de yeni kaydolanlar boşu boşuna mesaj kasıyor
Rank kasmak için gereksiz mesaj atanlardan biri de bu arkadaş. Dünden beri takip ediyorum her konuya bir şeyler yazmaya çalışıyor özellikle konu dışındaki 2-3 ay önceki konulara bile mesaj atıyordu.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Rank kasmak için gereksiz mesaj atanlardan biri de bu arkadaş. Dünden beri takip ediyorum özellikle konu dışındaki 2-3 ay önceki konulara bile mesaj atıyordu.
Gereksiz/ uygunsuz bir mesajım varsa rapor edebilirsin forum kurallarına ve forum formatına uyuyorum. yanlış bir şey yapmadım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gereksiz/ uygunsuz bir mesajım varsa rapor edebilirsin forum kurallarına ve forum formatına uyuyorum. yanlış bir şey yapmadım
Sorun da o zaten onu konuşuyoruz burada. :D

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Sorun da o zaten onu konuşuyoruz burada. :D
buradaki sorun saçma sapan mesajlarla rahatsızlık oluşturanlar. Burası forum ve belirli bir formatı var. yani koltuk konusuna girip bilmiyorum yazmazsın ama yaşadığın bildiğin bir deneyimi aktarabilirsin karşı tarafa faydası olacaktır. ben de herkes gibi fikir sunuyor yardım isteyenlere yardım ediyorum. bu ikisi farklı şeyler

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaşlar Son Zamanlarda Konularda Gereksiz Mesaj Kullanımı Vs. Çok Arttı. Rank Kasmak İçin o kadar gereksiz mesajlar atılıyor ki, adam sandalye konusu açmış , cevaplardan biri "Hiç anlamam bu işlerden"

ağzı olan konuşuyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
IMG_20220511_003437.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,600
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sadece mesaj yazıp rütbe alarak foruma özel sistem alabileceklerini sananlar çok masum düşünmüş. Tecrübeleri üyelerin ise bunu ciddiye alması daha ironik.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç

14 mayıstaki sistem için anlaşılan ama bu kadar da boş mesaj olmamalı mesela ben her kelimeyeyi ayrı ayrı mesaj atsam bi +50 mesaj kazanırım böyle şeylere moderatörler daha dikkatli ve özenli olmalı

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Üyelik tarihi sınırı nedir kirvem :D . Ben forumun ilk açıldığı zamanlar kaydolmuştum fakat boş mesaj yazmıyorum konulara bu yüzden hala bronzum sen düşün. E şimdi benden sonra kaydolup silver gold olan adama yazık olur senin dediğin mantıkla da. O işi öyle idare etmek mümkün olmaz fikrimce.

Top Bottom