semih3535
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 54
- İsim
- Semih Sevici
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Crack oyun hayatta indirmezdim ama o sıra oynamak istediğim bir oyun vardı indirmiştim çalışmamıştı hatta çok pahalı diye büyük bir ihtimal ondan olmuş olabilir benimkideArkadaşımın başınada böyle bişey geldi 3 hafta felan oluyor crak oyun ındırdıkten sonra oluyor ne oluyorsa steam origin lol oyunların cogna girmiş arkadasları felan cıkarmıs yenı aldıgı oyunları geri iade felan etmiş Son giriş IP adresi kalifornia şifreleri güncelledi sorun kalmadı 2 faktörlü kimlik doğrulamayı bile geçmişler o derece..
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta yakın zamanda bidaha denemiştim aklıma gelmişken şifrelerimi değiştirip format atayım hiç aklıma o olacağı gelmemişti gerçekten teşekkürlerCrack oyun hayatta indirmezdim ama o sıra oynamak istediğim bir oyun vardı indirmiştim çalışmamıştı hatta çok pahalı diye büyük bir ihtimal ondan olmuş olabilir benimkide
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimde dediğiniz oyunların hepsine giriş yapılmıştı bütün hesaplarımı geri aldım amaArkadaşımın başınada böyle bişey geldi 3 hafta felan oluyor crak oyun ındırdıkten sonra oluyor ne oluyorsa steam origin lol oyunların cogna girmiş arkadasları felan cıkarmıs yenı aldıgı oyunları geri iade felan etmiş Son giriş IP adresi kalifornia şifreleri güncelledi sorun kalmadı 2 faktörlü kimlik doğrulamayı bile geçmişler o derece..