❌İndirim Bitti! SONGMICS Yarış Sandalyesi, Ofis Sandalyesi 1020TL

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
Alınır mı bilmiyorum ama bedava fiyat.

1755534927218.webp

Alınır mı bilmiyorum ama bedava fiyat.

Alıntıyı görüntüle
kaba etim terim terim terledi fotoya bakarken

bir türlü götümü koyacak bir şey alamadım bunu kaçırdım bundan öncede aynı markanın çok güzel gözüken koltuğu 2.8k ya düşmüş onu da kaçırdım , kardeşim kırdığından beri 1.5 yıldır mutfak sandalyesine oturuyorum götüm ağrıdı yeter

bir türlü götümü koyacak bir şey alamadım bunu kaçırdım bundan öncede aynı markanın çok güzel gözüken koltuğu 2.8k ya düşmüş onu da kaçırdım , kardeşim kırdığından beri 1.5 yıldır mutfak sandalyesine oturuyorum götüm ağrıdı yeter
Ya onu bende kaçırdım acaba alan oldu mu? Büyük ihtimalle fiyat hatasıydı şuan o koltuk 9k olmuş.

1k fiyat hatasıdır bence indirim zamanları diğeri ve bu 3-4 arası gidip geliyor

vallahi aynısı
1k fiyat hatasıdır bence indirim zamanları diğeri ve bu 3-4 arası gidip geliyor
o fiyata alınır mı

Beyler o 2.8k satılan koltuktan aldım. Üstüne bez örtü örttüm terletme vs olmuyor bu sayede. Bu koltukda o koltuğa çok benziyor kalite olarak da aynıdır büyük ihtimal tasarım olarak fark var. Direk çekin eğer yakalarsanız

sonunda be sonun her fırsatta gittim kontrol ettim stoğa girmesini ve 2 gün devam eden bu uğraş sonucu gece 3 te siparişi vermiş bulunmaktayım
1755649094151.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,033
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri