Yüklediğin oyun VM üzerinde çalışmıyor. Vds den kaynaklı değil yani.Arkadaşımın vdsi ile girmeyi deneyince bu hatayı alıyorum çözümü var mı yada çalışan vds önerisi olan var mı
çözemezmiyimYüklediğin oyun VM üzerinde çalışmıyor. Vds den kaynaklı değil yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keyubu kaliteli bir vds servisidir bu arada. Öneririm. Bizzat 7 VM kurulu bende.
sonoyuncu açılıyormu denermisiniz para boşa gitmesinYüklediğin oyun VM üzerinde çalışmıyor. Vds den kaynaklı değil yani.
Keyubu kaliteli bir vds servisidir bu arada. Öneririm. Bizzat 7 VM kurulu bende.
Hayır. Oyunun kendisinden kaynaklı. VM üzerinde çalışmıyormuş. Yazan uyarıyı çevirsen zaten orda öyle yazıyor.çözemezmiyim
Pek anlamıyorum da kusura bakmayınHayır. Oyunun kendisinden kaynaklı. VM üzerinde çalışmıyormuş. Yazan uyarıyı çevirsen zaten orda öyle yazıyor.
Uygun konfigürasyonu olduğunu sanmıyorum, oyun oynamak için değil, işlem yapmak için kurulu benimkiler.çözemezmiyim
sonoyuncu açılıyormu denermisiniz para boşa gitmesin
Hayır. VM dediğim Virtural Machine. Sanal makine.Vm dediğiniz şey üzerinden çalıştırmam mümkün mü peki
Afk atmak için di 24 saat afk bırakmanın kendi bilgisayarım harici bir yöntemi var mı acaba ?Hayır. VM dediğim Virtural Machine. Sanal makine.
Senin vds dediğin şey bir hizmet. VM ise o hizmetin verildiği fiziksel makineye verilen ad. Oyun VM de çalışmayacak şekilde düzenlenmiş. Haliyle hiçbir şekilde çalıştıramazsın. Kendi bilgisayarına yükleyip oyna.
Başkası senin için yapmayacaksa, hayır.Afk atmak için di 24 saat afk bırakmanın kendi bilgisayarım harici bir yöntemi var mı acaba ?
Tamamdır yardım için saolunBaşkası senin için yapmayacaksa, hayır.
Oyun vds de çalışmayacak şekilde ayarlanmış. Öğrenmenin tke yolu satın alıp denemek.