Sonoyuncu çalışan vds önerisi

Singua

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Arkadaşımın vdsi ile girmeyi deneyince bu hatayı alıyorum çözümü var mı yada çalışan vds önerisi olan var mı

Ekler

• CDA0A3E2-E379-4D17-922D-1E1A7CB7967D.png
    CDA0A3E2-E379-4D17-922D-1E1A7CB7967D.png
    471 KB · Hit: 276
Arkadaşımın vdsi ile girmeyi deneyince bu hatayı alıyorum çözümü var mı yada çalışan vds önerisi olan var mı
Yüklediğin oyun VM üzerinde çalışmıyor. Vds den kaynaklı değil yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keyubu kaliteli bir vds servisidir bu arada. Öneririm. Bizzat 7 VM kurulu bende.

Keyubu kaliteli bir vds servisidir bu arada. Öneririm. Bizzat 7 VM kurulu bende.
çözemezmiyim

sonoyuncu açılıyormu denermisiniz para boşa gitmesin :)

çözemezmiyim

sonoyuncu açılıyormu denermisiniz para boşa gitmesin :)
Uygun konfigürasyonu olduğunu sanmıyorum, oyun oynamak için değil, işlem yapmak için kurulu benimkiler.

Hem oyun VM de çalışmıyor ki.

Vm dediğiniz şey üzerinden çalıştırmam mümkün mü peki

Vm dediğiniz şey üzerinden çalıştırmam mümkün mü peki
Hayır. VM dediğim Virtural Machine. Sanal makine.

Senin vds dediğin şey bir hizmet. VM ise o hizmetin verildiği fiziksel makineye verilen ad. Oyun VM de çalışmayacak şekilde düzenlenmiş. Haliyle hiçbir şekilde çalıştıramazsın. Kendi bilgisayarına yükleyip oyna.

Hayır. VM dediğim Virtural Machine. Sanal makine.

Senin vds dediğin şey bir hizmet. VM ise o hizmetin verildiği fiziksel makineye verilen ad. Oyun VM de çalışmayacak şekilde düzenlenmiş. Haliyle hiçbir şekilde çalıştıramazsın. Kendi bilgisayarına yükleyip oyna.
Afk atmak için di 24 saat afk bırakmanın kendi bilgisayarım harici bir yöntemi var mı acaba ?

Geri