Yasak değil diye biliyorum önerim craft rise yada normsl minrcrsasft sms yinede güvenilirBöyle konular açmak yasaksa şimdiden özür dilerim.Soru başlıkta iyi forumlar dilerim.
Sanırım kendi launcherini kastediyorsunuz, güvenilirliğinde bir sıkıntı olmayacaktır.Böyle konular açmak yasaksa şimdiden özür dilerim.Soru başlıkta iyi forumlar dilerim.
Güvenilir fakat oynama tr serverları küfürbaz veletler ile dolu makro desen zaten %70 i makroBöyle konular açmak yasaksa şimdiden özür dilerim.Soru başlıkta iyi forumlar dilerim.
Yok benim arkadaşlarım hep giriyor da bende virüs vb hep korkarım korsan oynamak da pek sevmem ama ondan dolayı konuyu açtım.Güvenilir fakat oynama tr serverları küfürbaz veletler ile dolu makro desen zaten %70 i makro
Yok virüs falan yokta kitlesi virüs gibi zatenYok benim arkadaşlarım hep giriyor da bende virüs vb hep korkarım korsan oynamak da pek sevmem ama ondan dolayı konuyu açtım.
Arkadaşlarım hep giriyor belki bende girerim cevabın için teşekkürler.Yok virüs falan yokta kitlesi virüs gibi zaten
Ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar güvenilir diye biliyorum. Ama kitlesinin yaşı biraz küçük.Böyle konular açmak yasaksa şimdiden özür dilerim.Soru başlıkta iyi forumlar dilerim.
Yasak değil diye biliyorum önerim craft rise yada normsl minrcrsasft sms yinede güvenilir