Sonraki Monitör için Ne düşünmeliyim

Reaksiyon skoru
69
İlk önce 24 inç bir monitör almıştım, ancak 14 inç laptoptan geçince çok büyük gelmişti, iade edip 21.5 inç msi pro mp225 modelini aldım, idare etsin diye aldım ama sevdim. 100hz'in yetersiz geleceğini düşünmezdim ama. Bir de şimdi bu küçük hissettiriyor ara sıra.

Dört beş veya altı ay sonrasında belki mali vaziyete göre daha iyi bir monitör almayı planlıyorum. Aklımda OLED'lerden biri var, emin değilim daha pahalı modelleri alamam ama belki taksitle MSI'ınkilerden biri olabilir, amaç sadece oyun değil, film/dizi, çoğunlukla web... o yüzden aslında her açıdan OLED'ler harika geliyor. Ancak hem pahalı hem şu yanma meselesi düşündürmüyor değil, öyle aşırı parlaklıkla ekrana bakan biri değilim, şu anki 250 şey galiba ve 100% durmadı sanırım hiç.

Sizce giriş veya ortaya yakın seviyede OLED mi yoksa kaliteli bir IPS mi? Sanırım 2K 27" bir model alırım. Hangisini kovalamalıyım?

Para varsa oled tabii ki. Kontrast süper. IPS’te siyah göremiyorsun

Paran kısıtlıysa OLED'e bulaşma. Harcayabildiğin bir para olunca OLED'e geçiş yaparsın. Ucuz etin yahnisi yenmez, ucuz OLED alınmaz.

samsung eğitim mağazasında 23kya g6 240hz var şuan
İyi gözüküyor ama şimdi alamam büyük ihtimal, diğer sene almayı düşünüyorumalabilirsem, bu konuda asıl sormak istediğim aynı zamanda oled'e hevesleneyim mi diye. Samsung oled ekranlar telfeonlarındaki amoled ekranlar gibi renkleri fazla doygun gösteriyor mu yoksa

Geri