Neler Yeni

Sonumuz ne olacak ?

Alfha13

80+ Silver
Bazı cahillerin verdiği kararı ben haketmedim ama :(
Bazı cahiller değil. Demokrasi zaten bazı denmesin diye var.

Türk halkına zihinsel yatırımlar yapılmıyor, Türk halkı da böyle yönetilmek istiyor. Osmanlı'nın son dönemlerinden bu yana geriliyoruz. Arada bazı padişahlar ve cumhurbaşkanları günü kurtardılar, o kadar. En son gün kurtarma da 2002-2013 arasında gerçekleşti. Muhtemelen bir sonraki 2023 sonrasında olacak, sonra yine devam.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Sonumuz falan gelmedi, her türk genci çıkmazda da değil, çalışan her zaman emeğini alır.
Sonumuz geldi demedim ki, aynı zamanda her Türk genci de çıkmazda demedim. Kendimin çıkmazda olduğundan bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı cahiller değil. Demokrasi zaten bazı denmesin diye var.

Türk halkına zihinsel yatırımlar yapılmıyor, Türk halkı da böyle yönetilmek istiyor. Osmanlı'nın son dönemlerinden bu yana geriliyoruz. Arada bazı padişahlar ve cumhurbaşkanları günü kurtardılar, o kadar. En son gün kurtarma da 2002-2013 arasında gerçekleşti. Muhtemelen bir sonraki 2023 sonrasında olacak, sonra yine devam.
Umudumuz o yönde, umarım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sonumuz geldi demedim ki, aynı zamanda her Türk genci de çıkmazda demedim. Kendimin çıkmazda olduğundan bahsettim.

Konunun başlığına ve yazdığın ilk cümleye bak

Alfha13

80+ Silver
Günün kurtarılıp geleceğin batırılmasını mı umuyorsun?

Senelerdir ekonomi dışındaki sorunlara doğru düzgün bakılmadı bile, çözülebilen ve oy getiren tek sorun o olunca tabii. Çözüm basit, eğitime yatırım. Ekonomi belki daha da kötüye gidecek ama en azından gelecek için umudun olacak, gelip biri bizi kurtarsın demeyeceksin.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Konunun başlığına ve yazdığın ilk cümleye bak
Sonumuz ne olacak dedim, sonumuz geldi demedim ki. Her Türk gencini yanlış demişim, kusuruma bakmayın.
Günün kurtarılıp geleceğin batırılmasını mı umuyorsun?

Senelerdir ekonomi dışındaki sorunlara doğru düzgün bakılmadı bile, çözülebilen ve oy getiren tek sorun o olunca tabii. Çözüm basit, eğitime yatırım. Ekonomi belki daha da kötüye gidecek ama en azından gelecek için umudun olacak, gelip biri bizi kurtarsın demeyeceksin.
Tabii ki günün kurtarılıp geleceğin batırılmasını istemiyorum, niye kızdınız ki :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün
Merhaba. Her Türk genci artık çıkmazda, bunu adım gibi biliyorum.
Dolar, benzin derken üstüne sınav dönemi de denk geldi ve yüzlerce, hatta binlerce, gencin bunalıma girdiğini düşünüyorum.
Motor fiyatları, araba fiyatları, bilgisayar fiyatları aldı başını gidiyor.
Tam olarak ne yapmak lazım arkadaşlar? Motor alacağım, en kötü motora 30-35 bin TL para istiyorlar.
Ne yapmalıyız da bu dertten kurtulmalıyız? Gerçekten çıkmazdayım.
ak parti mhp tayip ve onları seven destekleyenler gitmesi gerek bunlar olduğu sürüce hep böyle olucak

123kral14

80+ Silver
Sonumuz falan gelmedi, her türk genci çıkmazda da değil, çalışan her zaman emeğini alır.
Olay öyle ama çalışıncaya kadarda yaşamın duruyor. Babamı şehrin dışındaki alışveriş merkezine sırf mazot 25tl olmuş diye gitmeye ikna edemiyorum. Yakınlardakine de ben gitmek istemiyorum. Hadi bakalım :D.

ak parti mhp tayip ve onları seven destekleyenler gitmesi gerek bunlar olduğu sürüce hep böyle olucak
Nereye gidiyom hacı

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Bu nası soru

Tabiiki sonumuz ölüm olacak

NakreS14

80+ Platinum