Neler Yeni

Sonumuz ne olacak ?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mehmet

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün
Neymiş O
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 Yıldır sayıklıyorsunuz.Eee atalarımız ne demiş;
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
Sizin gibi insanların yüzünden ülke bu halde

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Cumhurbaşkanı olsam 40 yaş üstünü sınava almam okyarım barajıda geçemiyorsa okumasın gitsin fabrikaya oranın da işçiye ihtiyacı var. Her işçi önemlidir çöpçü de önemli.
YKS'deki barajların kalkmasının ardından YKS'ye girecek kişi sayısı 3.2M kişi.
Bu kişilerin yaş ortalaması 23.8. :D
Giren 600K kişinin ise yaşı 30'un üstünde.
Eğer eğitime yeterli titizliği vermezsek hiçbir şey olmaz bu ülkeden. :)

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Demokrasi böyle bir şey :)
Haklısınız :)

Cumhurbaşkanı olsam 40 yaş üstünü sınava almam okyarım barajıda geçemiyorsa okumasın gitsin fabrikaya oranın da işçiye ihtiyacı var. Her işçi önemlidir çöpçü de önemli.
Bazı gençlerde şu problem var benim gördüğüm, ya kanka bana inşaatçılık veya amelelik yakışır mı cinsinden. Be arkadaşım senin o insandan farkın ne :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Haklısınız :)

Bazı gençlerde şu problem var benim gördüğüm, ya kanka bana inşaatçılık veya amelelik yakışır mı cinsinden. Be arkadaşım senin o insandan farkın ne :D
Kanka fark var mesela o adam ders çalışmaz okulu sallar diğeri okulu sallamaz derslerine önem verir herkes layık olduğunu yapmalı ama bu layıklık da lise sona kadar anca belli olur çünkü adam 4 yıl bilgisayar mühendisliği okuyup amele olamaz bu onun layığı değil ama üni okumayan ve dersle alaksı olmayan adam da inşaatta çalışır çünkü iş imkanı kısıtlıdır.

Bura.K

80+ Silver
Türkiye'nin 2007-2013 arasına dönmesini istiyorsanız gereken şey çok basit. Amerika'da olağanüstü bir ekonomik kriz kopması gerek, aynı FED krizi gibi. Böylece kısa bir süreliğine ferahın dorukluğuna ulaşabiliriz. 2007-2013'de de böyle oldu. ABD bol keseden dolar bolluğu olduğu için dağıttı tüm ülkelere, herkes payını aldı. Türkiye çok yararlandı falan filan.

Sonumuz çok basit aslında. Ülke için en az 20-30 yıl harcanması gerek. 20-30 yıllık payın büyük oranda ölçüsü Savunma Sanayi ve iç sorunlara gider. Türkiye ekonomisi çok hızlı toparlayan bir ülke, emin olun. 3-5 çiftçi yardımıyla ülke zirveyi görebilir çünkü besin kıtlığı yaşamayacak kadar değerli topraklarımız var. Madenler falan filan da cabası. İşin asıl yanı ekonomikten ziyade Savunma Sanayi. Drone teknolojilerin de üstün olabilir ancak piyade, tank, uçak(savaş uçakları özellikle) berbatız. Hepsi eski nesil uçaklar. Bunlar yüz milyarlarca Dolarlık harcama demek.

2023 boş iş. Hiçbir ülkenin ekonomisi 2-3 yılda %100 artamaz. Hükümet'de halkını böyle kandırmaya çalışıyor.

Top Bottom