Mertmax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 8,106
İyi güzel fakat demokrasi yolu ile de elde edemez isek ne olucak? Geriye tek bir durum kalıyor.Demokrasi böyle bir şey![]()
İyi güzel fakat demokrasi yolu ile de elde edemez isek ne olucak? Geriye tek bir durum kalıyor.Demokrasi böyle bir şey![]()
Dikkat et ! O giden sen olmayasın.ak parti mhp tayip ve onları seven destekleyenler gitmesi gerek bunlar olduğu sürüce hep böyle olucak
Yoo siz gidiceksinizDikkat et ! O giden sen olmayasın.
Neymiş Oİyi güzel fakat demokrasi yolu ile de elde edemez isek ne olucak? Geriye tek bir durum kalıyor.
20 Yıldır sayıklıyorsunuz.Eee atalarımız ne demiş;Yoo siz gidiceksiniz
Sizin gibi insanların yüzünden ülke bu haldeNeymiş O
Post automatically merged:
20 Yıldır sayıklıyorsunuz.Eee atalarımız ne demiş;
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
Yaş kaç ?Sizin gibi insanların yüzünden ülke bu halde
Ne yapcanYaş kaç ?
when ankara does mfSonumuz falan gelmedi, her türk genci çıkmazda da değil, çalışan her zaman emeğini alır.
YKS'deki barajların kalkmasının ardından YKS'ye girecek kişi sayısı 3.2M kişi.
Bu kişilerin yaş ortalaması 23.8.
Giren 600K kişinin ise yaşı 30'un üstünde.
Eğer eğitime yeterli titizliği vermezsek hiçbir şey olmaz bu ülkeden.![]()
HaklısınızDemokrasi böyle bir şey![]()
Bazı gençlerde şu problem var benim gördüğüm, ya kanka bana inşaatçılık veya amelelik yakışır mı cinsinden. Be arkadaşım senin o insandan farkın neCumhurbaşkanı olsam 40 yaş üstünü sınava almam okyarım barajıda geçemiyorsa okumasın gitsin fabrikaya oranın da işçiye ihtiyacı var. Her işçi önemlidir çöpçü de önemli.
Kanka fark var mesela o adam ders çalışmaz okulu sallar diğeri okulu sallamaz derslerine önem verir herkes layık olduğunu yapmalı ama bu layıklık da lise sona kadar anca belli olur çünkü adam 4 yıl bilgisayar mühendisliği okuyup amele olamaz bu onun layığı değil ama üni okumayan ve dersle alaksı olmayan adam da inşaatta çalışır çünkü iş imkanı kısıtlıdır.Haklısınız
Post automatically merged:
Bazı gençlerde şu problem var benim gördüğüm, ya kanka bana inşaatçılık veya amelelik yakışır mı cinsinden. Be arkadaşım senin o insandan farkın ne![]()