bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 558
Sınav yerine 2 saat önceden geldim benim kursun arabasına binen adaylara dikkat ettim 3 kişi gördüm 3'üde kaldı daha parklara bile gidemediler hoca getirdi arabayı. Sıra bana geldi komisyon çok kötüydü gergin stresliyim ben oraya heyecanımı yenip gitmişim benimde strese soktular. Hiç sinyal falan unutmadım sadece parklarda bir defa unutur gibi oldum hoca arkadan dürttü uyardı hemen sinyal verdim. Uzun guzergaha gittik 3'e attım 60-70 gibi gidiyordum uyardılar yavaş git hızlı gidene vermiyorlar ehliyeti. Ama bana zaten derste o hızla gitmemi söylüyorlardı. Bana kalsa 2. Vitesle usul usul giderdim. Yokuş kalkista gazı kokledim garanti olsun diye debriyajida biraz geç bıraktım komisyon hocası hemen fırça attı debriyaji hiç kaldırmasaydin öyle gitseydik dedi. En son ani frende de baya sert fren yaptım hepsi kızdı valla niye o kadar sert duruyorsun diye kurs sahibi hocada arabanın anasını ağlattın dedi oda biraz kızdı. Ama orada komisyona sordum hocam siz mi dur diceksiniz ben mi kendim durayım diye daha hız 30 olmadan hemen dur dur dur diyor bende frene gavura vurur gibi vurdum o kararsızlıktan dolayı öyle sert oldu. Başlangıç yerine döndüm komisyon hocası öyle bir nefretle bakıyor ki yüzüme ehliyeti verdiğine pişman gibi aynı. Umarım acısını benden sonraki adaydan cikarmamistir