Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sevindim sizin adınıza.Uzun süre ardından 6 ayın sonunda gece gündüz parçaları tek tek araştırıp topladım.
Bu süreçte fiyat takibi, parça analizi vs yaptım. Bir zaman bütçe sıkışık diye umutsuzluğa dahi düştüm.
İşte topladığım parçalar:
-Asus Dual RX 5600XT>>> 2470 TL (Geri ödemeyle beraber)
-Ryzen 5 3600 işlemci>>> 1738 TL
- MSI B550 Gaming Plus anakart>>> 1100 TL (Geri ödemeyle beraber)
-Cooler Master TD500 kasa>>> 861 TL
-Highpower J600GD psu>>> 617 TL
-Kingston A2000 500GB SSD>>> 542 TL
-Crucial Ballistix 8GB>>> 360TL
Toplam: 7688 TL
Sadece monitör kaldı onuda biriktirip alacağım. Şuan TV ye takıp bağlanıyorum.
Belki parçalardan biraz daha kısıp 6500TL civarına getirebilirdim ekran kartı ve işlemci hariç. Kaliteli olsun istedim. Parçaların herbirini tek tek araştırdım.
Bu süreçte bana yardımcı olan özellikle @crazyreign e büyük teşekkürlerimi iletiyorum. Her sorumu bıkmadan usanmadan cevapladı. Gerçi sonlarda biraz bıktı ama olsun. Baya yardımcı oldu
@cfranko da kasa ve diğer parçalarda her bir detayı atlamadan yardımcı oldu. Ona da teşekkürlerimi iletiyorum.
Ve forumda adını sayamadığım iyi kötü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Edit: 200 TL steam kodu, AC Vallhalla, Wow Shadowlands, Godfall oyunları da hediye geldi. Bunların değeri de yaklaşık 600 TL, satsam ve sistem fiyatından düşsem 7000 TL civarı geliyor.
.
Olay nedir? UV mi istiyorsun, CTR’de UV için hangi değerleri önerdi. Kısa bir şekilde yapalım.Hangi ayarlarda UV yapayım? Önerin nedir silikon testinde 1.25 volt 4.4 ghz çıktı. GOLD sample.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir o konuda şanslıydım. Geri kalanı pahalıya patladı. Teşekkürler dostum.
İlk ekran kartını sonra işlemciyi aldım. O fiyatları takip ederken gördüm. Lakin o zaman param yoktuDostum öncelikle hayırlı olsun güzel sistem ^^ yanlış anlamadıysam 6 aylık bir süreçte parça parça toplamışsın.keşke ilk işlemci ve ekran kartı alsaydın benimde yaklaşık 5 6 ay oldu. Gaming gecesinden r5 3600x 1450tl rog strix 5600xt 2699 TL aldıydım.sen sanırsam sonlara doğru almışsın bunları fiyatları baya artmış. Kazasız belasız bol oyunlu günler^^
hayırlı olsunUzun süre ardından 6 ayın sonunda gece gündüz parçaları tek tek araştırıp topladım.
Bu süreçte fiyat takibi, parça analizi vs yaptım. Bir zaman bütçe sıkışık diye umutsuzluğa dahi düştüm.
İşte topladığım parçalar:
-Asus Dual RX 5600XT>>> 2470 TL (Geri ödemeyle beraber)
-Ryzen 5 3600 işlemci>>> 1738 TL
- MSI B550 Gaming Plus anakart>>> 1100 TL (Geri ödemeyle beraber)
-Cooler Master TD500 kasa>>> 861 TL
-Highpower J600GD psu>>> 617 TL
-Kingston A2000 500GB SSD>>> 542 TL
-Crucial Ballistix 8GB>>> 360TL
Toplam: 7688 TL
Sadece monitör kaldı onuda biriktirip alacağım. Şuan TV ye takıp bağlanıyorum.
Belki parçalardan biraz daha kısıp 6500TL civarına getirebilirdim ekran kartı ve işlemci hariç. Kaliteli olsun istedim. Parçaların herbirini tek tek araştırdım.
Bu süreçte bana yardımcı olan özellikle @crazyreign e büyük teşekkürlerimi iletiyorum. Her sorumu bıkmadan usanmadan cevapladı. Gerçi sonlarda biraz bıktı ama olsun. Baya yardımcı oldu
@cfranko da kasa ve diğer parçalarda her bir detayı atlamadan yardımcı oldu. Ona da teşekkürlerimi iletiyorum.
Ve forumda adını sayamadığım iyi kötü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Edit: 200 TL steam kodu, AC Vallhalla, Wow Shadowlands, Godfall oyunları da hediye geldi. Bunların değeri de yaklaşık 600 TL, satsam ve sistem fiyatından düşsem 7000 TL civarı geliyor.
.