Neler Yeni

Sonunda bitti 108k hazır sistem nasıl olmuş

Oyun oynayacak adam her yaşta oynar. 34 yaşındayım evliyim arada eşimle de oynuyorum. Sistem çok güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle.
Teşekkürler hocam 🙏🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutma yı ekranlı alsan daha kaliteli olur
Bakalım degisebilirim şuan için idare eder gibi
Sıvı soğutma 5 para etmez
Peki

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Merhaba şimdiye kadar fikir alışverişi yaptığım yardım eden herkese teşekkürler.
Sistemi şubat ayının başında 4080 süperli şekilde gamegarajdan almıştım ekran kartının üstüne 25k vererek onuda 4090 suprim ile takas ederek sistemi full msi olacak şekilde güncelledim. Psu ve fanlarim yolda. Sistemin son hali
Msi b650 tomahawk wifi
Msi coreliquid 360r v2
Msi 4090 suprim
Msi mag a1000g psu
Amd 7800x3d
Kc3000 1tb - adata legend 1tb
Şuan kötü göründüğünü düşündüğüm resimdeki 24pin bağlantısının olduğu yeri kapatacak kapak tarzi bi ürün varmi ?
Hayırlı olsun güle güle kullan bütün sistemin tek marka olması iyi olmuş 🤩🤩

Can...

80+ Platinum
Merhaba şimdiye kadar fikir alışverişi yaptığım yardım eden herkese teşekkürler.
Sistemi şubat ayının başında 4080 süperli şekilde gamegarajdan almıştım ekran kartının üstüne 25k vererek onuda 4090 suprim ile takas ederek sistemi full msi olacak şekilde güncelledim. Psu ve fanlarim yolda. Sistemin son hali
Msi b650 tomahawk wifi
Msi coreliquid 360r v2
Msi 4090 suprim
Msi mag a1000g psu
Amd 7800x3d
Şuan kötü göründüğünü düşündüğüm resimdeki 24pin bağlantısının olduğu yeri kapatacak kapak tarzi bi ürün varmi ?

yusfrdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Msi b650 tomahawk wifi
Msi coreliquid 360r v2
Msi 4090 suprim
Msi mag a1000g psu
Amd 7800x3d
Aynı makineden var bende de. Öncelikle hayırlı olsun. Anakarti çok çirkin duruyor cam kasadan bakınca. Bende o yönünü sevmedim :D çok fazla kablo görünüyor. Ama ben zaten masanın altına koydum. Yukarıda yer yok.
Bide aynı sıvı soğutma var. Bir süre sonra kabarcık sesi yapmaya başlayacak şimdiden hazırlıklı ol :D bir sorun değilmiş ama cizir cizir ses yapıyor. Kafayı takarsan çok duyarsin

Aynı makineden var bende de. Öncelikle hayırlı olsun. Anakarti çok çirkin duruyor cam kasadan bakınca. Bende o yönünü sevmedim :D çok fazla kablo görünüyor. Ama ben zaten masanın altına koydum. Yukarıda yer yok.
Bide aynı sıvı soğutma var. Bir süre sonra kabarcık sesi yapmaya başlayacak şimdiden hazırlıklı ol :D bir sorun değilmiş ama cizir cizir ses yapıyor. Kafayı takarsan çok duyarsin
Teşekkür ederim 🙏🏻 bu iş biraz hobi gibi aslında gözüme çirkin gelen yerleride yavaş yavaş degisebilirim, performans olarak yapacak pek bisey yok ama masa düzeni kasa düzeni vs onlarla uğraşırım birazda. Kabloları gizleyecek kapak tarzı birsey bulamazsam sleeved kablo almayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak

Top Bottom