kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 854
- Konu Sahibi Konu Sahibi
EvetHayırlı olsun imzadaki sistemmi
EvetHayırlı olsun imzadaki sistemmi
saygı duyuyorumForumun ilk shelbysi benim ha
güzel killereArkadaşlar aslında bunu yazmam da biraz geç oldu ama artık rahat rahat oynuyorum. Bilmem kaç ay önce toplamaya başlamıştım ve sonunda çok güzel bir bilgisayarım var. Bana 1 sene önce seneye bilgisayarımda rdr2'yi ultra/high ayarlarda oynayacağım söylense inanmazdım ama burdayız. Hepinize çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için bu yolculuktaArtık setuptaki tek eksiklik 1 masa onu da alınca tam olur. Hepiniz sağolun var olun
![]()
Ne alaka laBenim merak ettiğim bir şey var masa olmadan nasıl oynuyorsunuz ?![]()
Masam yok demiş yerde bağdaş kurup mu cs oynayacak ?Ne alaka la
Aynen ha monitörü ayak arasına klavye kucak ta kasa yerde mouse kasanın üstündeMasam yok demiş yerde bağdaş kurup mu cs oynayacak ?![]()
Arkadaşlar aslında bunu yazmam da biraz geç oldu ama artık rahat rahat oynuyorum. Bilmem kaç ay önce toplamaya başlamıştım ve sonunda çok güzel bir bilgisayarım var. Bana 1 sene önce seneye bilgisayarımda rdr2'yi ultra/high ayarlarda oynayacağım söylense inanmazdım ama burdayız. Hepinize çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için bu yolculuktaArtık setuptaki tek eksiklik 1 masa onu da alınca tam olur. Hepiniz sağolun var olun
![]()
720p low grahhicsRX 580 RDR2 ultra ayarlarda 20 FPS alıyor, RX 570 ile nasıl oynuyon la?
Ultra sevdalısı değildir mardeşim! Oynamak isteyen istediği grafikte oynatır.RX 580 RDR2 ultra ayarlarda 20 FPS alıyor, RX 570 ile nasıl oynuyon la?
720p low grahhics
Bruh.![]()