Neler Yeni

Sonunda oyunum Steam tarafından onaylandı!

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
E oyun alınabilir olduğunda bize yazarsın alırım,İnşallah fiyat çok tuzlu olmaz :D

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Çok teşekkürler şimdiden, yapacağınız en ufak bir destek için bile çok minnettar olacağım.

13 Temmuz'da oyun satışa sunulacak, Steam en erken o tarihi verdi.

Hayır, bi oyun bedava ise para kazanma gibi bir ihtimal kalmıyor. Belki DLC ve oyun içi içerik satarak para kazanılabilir ama onu yapmak için ya EA gibi devasa bir firma olman lazım ya da iyi bir pazarlama bütçen olması lazım. He bi de reklam göstererek para kazanma var ama oradan gelen para aşırı az ve PC-konsol oyunları için böyle bi şey söz konusu dahi değil zaten.

Ben ise 9.99TL den oyunu satışa sunacağım, çıkış haftasında ise yüzde 10 indirim olacak. Açıkçası oyun motoruna 120TL ve Steam'e 100 Dolar ödememiş olsaydım bedava bile yapabilirdim ama hiç olmazsa o harcadığım para çıksın diye paralı yapmak zorunda kaldım.

Bi de oyunu sizden gelen yorumlar doğrultusunda geliştirme işini bitirdikten sonra Detaylı bi şekilde bu işler nasıl yürüyor, yolda neler karşımıza çıkıyor diye bi rehber yapmayı düşünüyorum. Açıkçası Türkçe olarak hiç rastlamadığım bir rehber yaparak ek olarak Türkiye'de bir ilk olmak da istiyorum ve her oyun yayınlamak isteyen kişiye yardımcı olacak olan bir rehber yapmak istiyorum.

Oyunun mağaza sayfası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Mağaza sayfasını zamanla geliştirip/değiştireceğim.
Yapacağın rehberi dört gözle bekliyorum. 🙂

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Tebrik ederim, hayırlı olsun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir şeyi merak ediyorum, sorma şansım varken sorayım. Trailer neden İngilizce ? Sadece senin değil tüm türk oyunlarının böyle. Steam İngilizce olmasını mı zorunlu kılıyor ?

stafer4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İsmail TURAN
tebrikler eline sağlık

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyunu Enis Cerryson'a gönder belki bakar. Kendisi sever bağımsız oyunları.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Tebrikler, oyunu ailenin derecelendirmesi çok tatlı olmuş :D Başarılar diliyorum istek listeme ekledim

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Tebrik ederim! Eline sağlık.

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
Abicim kardeşim hayrlı olsun

ExploiT

80+ Bronze
Hayırlı uğur olsun. Başarılarınızın devamını dilerim. Böyle şeyler görmek beni çok heyecanlandırıyor. Umarım devamı olur. Çıktığında satın alacağım. Türkçe dil desteğide bekliyoruz tabi :)

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bir şeyi merak ediyorum, sorma şansım varken sorayım. Trailer neden İngilizce ? Sadece senin değil tüm türk oyunlarının böyle. Steam İngilizce olmasını mı zorunlu kılıyor ?
Hayır zorunlu tutmuyor, zaten Türkçe trailer da yapmayı planlıyorum ama hiçbir kullanıcının bi oyunu alıp almayacağı trailer'ın Türkçe olup olmamasından dolayı değil. Ayrıca zaten çoğu kişinin İngilizcesi var. Ondan dolayı uğraşmak istemiyorlar çünkü yorucu oluyor. Ama ben oyunun çıkış tarihine yakın bir dönemde trailer dahil olmak üzere her şeyi ama her şeyi Türkçe yapacağım. Başka dile çevirecek arkadaş çıkarsa başka dillere de yaparım tabi ama ilk önce zaman lazım.
Oyunu Enis Cerryson'a gönder belki bakar. Kendisi sever bağımsız oyunları.
Evet, satışa çıktıktan sonra ve gelen yorumlara göre oyunu geliştirdikten sonra ona da atmayı düşünüyorum, eğer bi videosuna çıkarsam gerçekten 5 yıldan uzun süredir YT'da takip ettiğim kişinin videosuna çıkmak zaten aşırı manevi açıdan mutluluk verir ama maddi açıdan da bi sonraki projelerim için gereken miktarı toplamış olurum hem.
Tebrikler, oyunu ailenin derecelendirmesi çok tatlı olmuş :D Başarılar diliyorum istek listeme ekledim
Çok teşekkür ederim, özellikle tatlılık olsun diye eklemek istedim, hem tatlı hem eğlenceli hem çeşitlilik barındıran hem de absürt bir oyunun mağaza sayfası da öyle olmalı diye düşündüm.
Hayırlı uğur olsun. Başarılarınızın devamını dilerim. Böyle şeyler görmek beni çok heyecanlandırıyor. Umarım devamı olur. Çıktığında satın alacağım. Türkçe dil desteğide bekliyoruz tabi :)
Oyunun kendisi ve mağazanın açıklama kısmı zaten Türkçe, geriye kalan diğer her şeyi ise çıkış tarihine yakın bir dönemde tamamen Türkçe yapacağımzaten, teşekkürler.

Ayrıca tek tek teşekkür edemediğim diğer herkese de teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom