Yapacağın rehberi dört gözle bekliyorum.Çok teşekkürler şimdiden, yapacağınız en ufak bir destek için bile çok minnettar olacağım.
13 Temmuz'da oyun satışa sunulacak, Steam en erken o tarihi verdi.
Hayır, bi oyun bedava ise para kazanma gibi bir ihtimal kalmıyor. Belki DLC ve oyun içi içerik satarak para kazanılabilir ama onu yapmak için ya EA gibi devasa bir firma olman lazım ya da iyi bir pazarlama bütçen olması lazım. He bi de reklam göstererek para kazanma var ama oradan gelen para aşırı az ve PC-konsol oyunları için böyle bi şey söz konusu dahi değil zaten.
Ben ise 9.99TL den oyunu satışa sunacağım, çıkış haftasında ise yüzde 10 indirim olacak. Açıkçası oyun motoruna 120TL ve Steam'e 100 Dolar ödememiş olsaydım bedava bile yapabilirdim ama hiç olmazsa o harcadığım para çıksın diye paralı yapmak zorunda kaldım.
Bi de oyunu sizden gelen yorumlar doğrultusunda geliştirme işini bitirdikten sonra Detaylı bi şekilde bu işler nasıl yürüyor, yolda neler karşımıza çıkıyor diye bi rehber yapmayı düşünüyorum. Açıkçası Türkçe olarak hiç rastlamadığım bir rehber yaparak ek olarak Türkiye'de bir ilk olmak da istiyorum ve her oyun yayınlamak isteyen kişiye yardımcı olacak olan bir rehber yapmak istiyorum.
Oyunun mağaza sayfası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Mağaza sayfasını zamanla geliştirip/değiştireceğim.
Hayır zorunlu tutmuyor, zaten Türkçe trailer da yapmayı planlıyorum ama hiçbir kullanıcının bi oyunu alıp almayacağı trailer'ın Türkçe olup olmamasından dolayı değil. Ayrıca zaten çoğu kişinin İngilizcesi var. Ondan dolayı uğraşmak istemiyorlar çünkü yorucu oluyor. Ama ben oyunun çıkış tarihine yakın bir dönemde trailer dahil olmak üzere her şeyi ama her şeyi Türkçe yapacağım. Başka dile çevirecek arkadaş çıkarsa başka dillere de yaparım tabi ama ilk önce zaman lazım.Bir şeyi merak ediyorum, sorma şansım varken sorayım. Trailer neden İngilizce ? Sadece senin değil tüm türk oyunlarının böyle. Steam İngilizce olmasını mı zorunlu kılıyor ?
Evet, satışa çıktıktan sonra ve gelen yorumlara göre oyunu geliştirdikten sonra ona da atmayı düşünüyorum, eğer bi videosuna çıkarsam gerçekten 5 yıldan uzun süredir YT'da takip ettiğim kişinin videosuna çıkmak zaten aşırı manevi açıdan mutluluk verir ama maddi açıdan da bi sonraki projelerim için gereken miktarı toplamış olurum hem.Oyunu Enis Cerryson'a gönder belki bakar. Kendisi sever bağımsız oyunları.
Çok teşekkür ederim, özellikle tatlılık olsun diye eklemek istedim, hem tatlı hem eğlenceli hem çeşitlilik barındıran hem de absürt bir oyunun mağaza sayfası da öyle olmalı diye düşündüm.Tebrikler, oyunu ailenin derecelendirmesi çok tatlı olmuş Başarılar diliyorum istek listeme ekledim
Oyunun kendisi ve mağazanın açıklama kısmı zaten Türkçe, geriye kalan diğer her şeyi ise çıkış tarihine yakın bir dönemde tamamen Türkçe yapacağımzaten, teşekkürler.Hayırlı uğur olsun. Başarılarınızın devamını dilerim. Böyle şeyler görmek beni çok heyecanlandırıyor. Umarım devamı olur. Çıktığında satın alacağım. Türkçe dil desteğide bekliyoruz tabi