Evet zaten asıl o zaman duyurmak istemiştim ve bu konuyu öylesine açmıştım ama bi anda beklediğimden çok daha fazla etkileşim aldıAttım istek listesine beklemedeyim. Oyun çıktığında tekrar konu açarak paylaşın bence. Herkes görsün, bilsin.
Gamemaker Studio 2 diye bir oyun motoru ile yaptım. Çizimleri ise Aseprite üzerinden yaptım. Neredeyse Steam'e her dakika bile oyun çıkıyorken benim oyunumun önerilen oyunlar sayfasında çıkması baya bi zor gözüküyor.Helal olsun tebrik ederim
Hangi programlar aracılığıyla yaptın ?
İnşallah ana sayfadada önerilir oyununuz
Trucks logitcs similator de yerli çok çok öneriliyor erken erişime açıp çoğu olabilecdk sorunlar tamamen ortadan kalkar ve o ara oyunu biraz daha geliştirebilirsinizEvet zaten asıl o zaman duyurmak istemiştim ve bu konuyu öylesine açmıştım ama bi anda beklediğimden çok daha fazla etkileşim aldı
Gamemaker Studio 2 diye bir oyun motoru ile yaptım. Çizimleri ise Aseprite üzerinden yaptım. Neredeyse Steam'e her dakika bile oyun çıkıyorken benim oyunumun önerilen oyunlar sayfasında çıkması baya bi zor gözüküyor.
Evet zaten asıl o zaman duyurmak istemiştim ve bu konuyu öylesine açmıştım ama bi anda beklediğimden çok daha fazla etkileşim aldı
Gamemaker Studio 2 diye bir oyun motoru ile yaptım. Çizimleri ise Aseprite üzerinden yaptım. Neredeyse Steam'e her dakika bile oyun çıkıyorken benim oyunumun önerilen oyunlar sayfasında çıkması baya bi zor gözüküyor.
Evet oyunu ben de biliyorum, hatta yanlış hatırlamıyorsam bir karı koca geliştiriyordu. Bir de oyun zaten erken erişime açılacak kadar erken erişimde değil, aslında zaten bitti son bir iki cilalama, bug çözümleri ve son boss fight dışında bi şey kalmadı. Bunları ise (boss fight dışında) oyunculardan bizzat gelen yorumlar ile birlikte yapıp oyuna öyle değişikler/geliştirmeler yapmak daha oyuncu dostu ve oyuncuları mutlu/tatmin edecektir.Trucks logitcs similator de yerli çok çok öneriliyor erken erişime açıp çoğu olabilecdk sorunlar tamamen ortadan kalkar ve o ara oyunu biraz daha geliştirebilirsiniz
Evet, açıkçası zaten Steam'e ve oyun motoruna ödediğim para bana geri gelsin başka maddi açıdan bir beklentim yok. Zaten bu oyunu gelecekti projeler için yapmaya başlamıştım ama daha sonra neden bunu bir oyun haline getirmeyeyim yahu diyip oyun yaptım. Bu arada bitirmek konusunda çok haklısınız, bir oyunu bitirmek aşırı derecede zor bi olay. Diğer firmaların neden bitmemiş oyunları yayınladıklarını ya da erken erişim oyunlarının tam sürüme geçmesinin bu kadar uzun sürdüğünü az çok anladım.Steam’de önerilsin, önerilmesin, az/çok satsın önemli değil. Bir oyun projesini başlamış ve bitirmişsiniz. Bu yeterli. Her şey küçük adımlarla başlar.
Hangi program ile yaptın?Tek başıma yaptım tamamen, her şeyin yapımı sanırsam 8 ay sürdü.