GryAsl
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,422
- İsim
- Güray
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu duyduğuma çok sevindim, gecikme hakkında bir iyileştirme yapmadım ama önceden de söylediğim gibi FPS artışından kaynaklı sorunun azalması gerekiyordu zaten. İleriki güncellemelerle umarım gecikme sorununu tamamen çözücem.Hocam kasma bende yok gibi bir şey, yani gibi de değil yok şuan. Akıcı bir şekilde ilerliyor oyun açılırken bir sıkıntı zaten yaşamamıştım şuanda yaşamadım. Elinize sağlık güzel bir güncelleme olmuş. Gecikme konusunda bir işlem yaptınız mı bilmiyorum ama gecikme de bayağı bi düzelmiş gibi (belki de fps yükseldi diye düzelmişte olabilir). Tekrardan elinize sağlık şu anlık sıkıntısız çalışıyor oynanıyor.
Çok haklısın, ilk projeyi yaptığımda portfolyodaki son eksik parçayı doldurmak için yapmıştım o yüzden indirilip indirilmemesi pek umurumda değildi. Şuanda da zaten kendimi geliştirmek adına güncelliyorum hala ama yine de sizin "bütçe"den kastınıza göre anlaşabiliriz belki.Alıntıyı görüntüle
Dostum birisi bu oyunu indirirken buralara dikkat ediyor bildiğimiz kadarıyla. Eğer ki bütçen varsa azda olsa, şuralara güzel tasarımlar yapabilirim.
Donmanın bir şekilde video kaydını bana atabilir misiniz? Eğer atamıyorsanız daha detaylı anlatabilir misiniz? Çünkü diğer türlü sorunun neyden kaynaklandığını bulamam (ki bulamamışım).hocam bende hala aynı sorun devam ediyor. oyun açılışında acayip bir donma var (cihaz : huawei p smart pro)