Daha önceden yayınladığım
At The Downstairs'in ardından (
Donanım Arşivi Konusu) geçen aylarda ise Play Store'da deneme amaçlı, portfolyomdaki eksik son taşı doldurmak adına
CyberBarrier'i yayınladım. Ardından gelen süreçte bazı sıkıntılardan dolayı oyunla pek ilgilenemedim.
Sizden ricam oyun hakkında en ufak ama en ufak bir görüşünüz varsa benle paylaşmanız, teknik sıkıntıları da detaylı ya da SS'li bi şekilde paylaşırsanız çok müteşekkir olurum. Tabi sizden gelicek olan her türlü soruya da açığım.
Düzenleme: 1.0.2 güncellemesi
En çok şikayet gelen performans konusunda iyileştirmeler yaptım her ne kadar beklediğim kadar olmasa bile yine de iyiydi.
Cihazlar: A52s & S20 Plus | Eski Sürüm (1.0.1) | Yeni Sürüm (1.0.2) |
---|
FPS: | %100 | %120 |
GPU Kullanımı: | %100 | %90-85 |
CPU Kullanımı: | %100 | %100-90 |
Oyunun kapladığı yer: | %100 | %95 |
Ekstra olarak oyunun başında direkt çökmesine/donmasına neden olan sorunu da çözmüş olmam lazım.
Tablodan da anlaşılabileceği üzere daha az pil tüketip daha az ısınan ama aynı zamanda kaliteden ödün vermeden %20 performans artışının olduğu bir güncelleme oldu. Yaklaşık 5 gün optimizasyon vs. uğraştım, 2 gün boyunca ise Play Store'un güncellemeyi kabul etmesini bekledim. Güncellemede tek fark optimizasyon değildi ve bir sonraki güncellemede UI'a odaklanacağım.