Eminertekin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,564
Aquaris 5an ssd 'yi çıkarıp yerine kingston a400 al en iyisiKendim toplamayı bilirim ama yanı hazır olursa benim için daha iyi olur
Aquaris 5an ssd 'yi çıkarıp yerine kingston a400 al en iyisiKendim toplamayı bilirim ama yanı hazır olursa benim için daha iyi olur
Valla bu duygu cidden çok iyi allah inşallah sizede yaşatır.Hayırlı Uğurlu Olsun, Güle Güle Kullanman Dileğiyle Darışı Başıma.
Amin, Ecmain.Valla bu duygu cidden çok iyi allah inşallah sizede yaşatır.
o modelin ryzen 3 3100 ve inno3d 1650s modelini aldım maşallahı var 2 günde geldiAquaris 5an de olabilir oneririm
Siz bilirsiniz onun haricinde yuksek bir sistem alamazsınızo modelin ryzen 3 3100 ve inno3d 1650s modelini aldım maşallahı var 2 günde geldi
Tamam kral allah razı olsun.dostum şimdi topluyorum sana fiyat performans bir kasa
Sistem bulamazsam bunu alıcam büyük ihtimal.o modelin ryzen 3 3100 ve inno3d 1650s modelini aldım maşallahı var 2 günde geldi
Aquarius 5an 3100+1650S İnno öneririm ssd çıkart wd 240 gb ssd al mis gibi sistem güle güle kullanırsın inşallah.Tamam kral allah razı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistem bulamazsam bunu alıcam büyük ihtimal.
kaç yıl götürür bu sistem beniAquarius 5an 3100+1650S İnno öneririm ssd çıkart wd 240 gb ssd al mis gibi sistem güle güle kullanırsın inşallah.
bende aynı şekil rami 16 yapıp alıcam ssd yi 480gb biostar alıcamda bir sorunu var mı acabaAquarius 5an 3100+1650S İnno öneririm ssd çıkart wd 240 gb ssd al mis gibi sistem güle güle kullanırsın inşallah.
Anakart : Gigabyte b450m-h 500 TL ( 3600mhz )Arkadaşlar PC alıcam bütçem sadace sistem 4000 TL lütfen amd oyun oynayabileceğim sistem lazım çok heyecanliyim kusura bakmayın beni en az 3 yıl idare etmesi lazım
Kardeşimde 1600af ile kombine edilmiş hali var benim sistemi zorluyor neredeyse şuan güncel çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynarsınız 16 gb ram yaptığınız zaman 5 sene götütür ama ayarları kısmanız gerecektir illa.kaç yıl götürür bu sistem beni