Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
Arkadaşlar pc alıcam bütçem sadace sistem 4000 tl lütfen amd oyun oynayabileceğim sistem lazım çok heyecanliyim kusura bakmayın beni en az 3 yıl idare etmesi lazım
Kötü sistem. Önermem.
Şöyle bişey veriyim abime ozaman işlemciyi 5 3500 yapınca 3.9k oluyorKötü sistem. Önermem.
Kral kasa psu kötü değil mi sence ?Şöyle bişey veriyim abime ozaman işlemciyi 5 3500 yapınca 3.9k oluyor
Dostum gene kötüŞöyle bişey veriyim abime ozaman işlemciyi 5 3500 yapınca 3.9k oluyor
kral sen öner bitane deDostum gene kötüAnkarta falan dikkat et.
Keşke Bilgisayar da olsam da önersem. Telefondayım maalesef.kral sen öner bitane de![]()
Kötü sistem, psu dayanmaz sistem yanarArkadaşlar PC alıcam bütçem sadace sistem 4000 TL lütfen amd oyun oynayabileceğim sistem lazım çok heyecanliyim kusura bakmayın beni en az 3 yıl idare etmesi lazım
Hocam kendin toplamayı biliyosan İncehesap gaming gecesini bekleArkadaşlar PC alıcam bütçem sadace sistem 4000 TL lütfen amd oyun oynayabileceğim sistem lazım çok heyecanliyim kusura bakmayın beni en az 3 yıl idare etmesi lazım
Bu da kötü, lütfen yanlış bilgilendirme yapma!!!Şöyle bişey veriyim abime ozaman işlemciyi 5 3500 yapınca 3.9k oluyor
Kendim toplamayı bilirim ama yanı hazır olursa benim için daha iyi olurHocam kendin toplamayı biliyosan İncehesap gaming gecesini bekle