Cl nin düşük olması daha iyi kafanıza takmayın onu3000 mhz ile 3200 mhz arasında pek fark yoktur ya ama cl bilmiyorum
Arkadaşlar pollux 3apu alıcam bugün yarın sipariş vericez.
Özelleştirme olarak ssd yi iptal edip a2000 250 gb alıcaz anakart olarak ta msı a320m a pro alıcam ramleri 2x yapıcam başka ne önerirsiniz ?
(Temmuzda da gtx 1650s takmayı düşünüyorum)
Rehber çok iyi teşekkür ederim.Rehber - Apu Sistem Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Arkadaşlar Eğer Apu Sistem Alacaksanız Şu Hususlara Dikkat Etmelisiniz: 1.Eğer Apu Sistem Alacaksanız 2x8 Ram Kullanmalısınız Neden:Çünkü 8GB RAMin 2 Gb Vram Olarak Dahili GPUya Gidiyor.Ve 6 gb RAM Kalıyor.6 Gb Ram Bazı Oyunlarda Yetmiyor Ve Drop Yaşanıyor. 2.AAA Oyunları Very Lowda 30 FPS...forum.donanimarsivi.com
Hayırlı olsunArkadaşlar pollux 3apu alıcam bugün yarın sipariş vericez.
Özelleştirme olarak ssd yi iptal edip a2000 250 gb alıcaz anakart olarak ta msı a320m a pro alıcam ramleri 2x yapıcam başka ne önerirsiniz ?
(Temmuzda da gtx 1650s takmayı düşünüyorum)
Reis sende her apu sistem ile ilgili konu görünce yapıştırıyorsun linkiRehber - Apu Sistem Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Arkadaşlar Eğer Apu Sistem Alacaksanız Şu Hususlara Dikkat Etmelisiniz: 1.Eğer Apu Sistem Alacaksanız 2x8 Ram Kullanmalısınız Neden:Çünkü 8GB RAMin 2 Gb Vram Olarak Dahili GPUya Gidiyor.Ve 6 gb RAM Kalıyor.6 Gb Ram Bazı Oyunlarda Yetmiyor Ve Drop Yaşanıyor. 2.AAA Oyunları Very Lowda 30 FPS...forum.donanimarsivi.com
İyi ki yapıştırıyo baya yararı oluyo bilmeyenler için.Reis sende her apu sistem ile ilgili konu görünce yapıştırıyorsun linki
Apu denince akla hemen o gelir @tavukdönerayran @tavukdönerayranİyi ki yapıştırıyo baya yararı oluyo bilmeyenler için.
Hocam herkese aynı cevabı vermek zor oluyor ya .Ondan sonra gece yatarken sıkılıyorum daralıyorum ,isyan ediyorum isyanReis sende her apu sistem ile ilgili konu görünce yapıştırıyorsun linki
Sende haklısın hocamHocam herkese aynı cevabı vermek zor oluyor ya .Ondan sonra gece yatarken sıkılıyorum daralıyorum ,isyan ediyorum isyan
Teşekkür ederim.Apu denince akla hemen o gelir @tavukdönerayran @tavukdönerayran