Neler Yeni

Sonunda Sistemim Geldi !!

By_dgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmet doğan
Hayırlısı olsun artık olan olmuş alınan alınmış daha fazla deşmeye gerek yok. O da iyi olsun bu da iyi olsun desek burada önüne gecemeyiz alınacakların. Bir söz vardır şahin almaya gelmiştik, üstüne ekleye ekleye şimdi ferrari bakıyoruz diye.. Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın.
Tamamen haklısınız hocam 30k ile başlayıp 50k ile bitirdim sistemi. Teşekkür ederim yorumunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya size bunu söyleyen adamın gerçekten bilgisi yoktu veya bu adam hazır 50.000 lira veriyor PSU’dan da ekstra 2000 lira koparalım mantığı ile aramışlardır sizi. Neyse dediğim gibi keyfini çıkarın
Teşekkür ederim hocam maddi sıkıntım yok şükür oradaki 2000 bine takılmıyorum kafam rahat diyorum

efay144

80+ Silver
Yav arkadaş bütün "sistem aldım" konularında illa bir açık buluyorsunuz yav adam almış yapacak bir şey yok Hayırlı Olsun de geç işte tamam bilgilendirmek istiyorsun da artık geçmiş yani neyin açığını aramaktır bu?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,600
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yav arkadaş bütün "sistem aldım" konularında illa bir açık buluyorsunuz yav adam almış yapacak bir şey yok Hayırlı Olsun de geç işte tamam bilgilendirmek istiyorsun da artık geçmiş yani neyin açığını aramaktır bu?
Hocam şimdi söylemezsen sonra kendine başka sistem alır veya arkadaşına sistem önerisi yapar ve 1000 watt PSU’ya tekrardan boşa para harcar. Insanlar bilgilenmedikçe de firmalar arar böyle 850W PSU yetmez git 1000 watt al diye.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güle güle kullan da neden her yaptığını zorundaymış gibi yazıyorsunuz onu anlamadım. Her sistem alan buraya yazıyor amaç hava atmak mı?
Adam mutluluğunu paylaşmak istemiş gayet normal sen niye böyle yazdın hasedinden mi?

sıvı soğutmayı MSI K360’a özelleştirebilirdi o para ile veya Anakart B550-A Pro’dan daha iyi bir şeye özelleştirebilirdi veya kasayı mesh bir kasaya özelleştirebilirdi. Gidip de gereksiz 1000 watt psu ya özelleştirmek paranın olması ile alakasız merak ettim sordum
İlla deşmenize gerek yok adam almış işte sistemi niye kursağında bırakıyorsunuz ki? Çok ayıp! Hadi diyelim dediklerinde %100 doğrusun da bu saatten sonra ne değişecek? Biraz empati kurmak lazım.
O anakartta sıvı soğutma da işini gayet görür. O psu'yu da seçmek de gayet mantıklı fazladan para verip iyisini almak her zamam avantajdır ben eminim o psu ileride işini görecek. Sıvı soğutma anakart piyasada çok ama 1200-1000w psu lar artık altın değerinde.

Son düzenleme:

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 2 şey söyleyeceğim bilgi olsun diye. 1. söyleyeceğim şey hazır sistemlerin olayı zaten her şeyin birbiri ile uyumlu konuluyor olması, eğer 850w sıkıntı çıkaracak olsa adamlar koymazdı zaten. Ikincisi ise RTX 3090 en fazla 350W güç çeker, bende rx 6900 xt var ve 500 watt falan çekiyor ve 750w psu ona rağmen yetiyor. Yani size de 850w fazla fazla yeterdi. Eleştirmek için demiyorum ama ilerde bir daha böyle bir hataya düşmeyin diye söylüyorum
Her şeyi uyumlu hazır sistemler çıksa piyasadaki hazır sistemlerin %90 ı darboğaz yapmazdı.

Kıskanıyorsun Bari Çırpınma Karşim
Adamda daha iyisi var eleştiren herkese kıskanma diyen tayfa da komik

Tabi 6900xt kime göre 3090 dan daha iyi testlere göre sadece.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
En son mesh kasa ile kasayı degistirecektin ne oldu ?

Erda Yıldırım

80+ Gold

Sistem değil ucak

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sistem gayet güzel sadece bir tık pahalı olmuş ancak sorun değil. Parçalar HDD hariç sorun çıkaracak cinsten değil. OC yapmayın derim kasanın havalandırması pek iyi değil ancak OC yapılmadığı sürece hiçbir şey olmayacaktır. Ekran kartının ROG gibi daha üst modellerini tercih edebilirdiniz ancak fiyat bayağı artacaktı. Onun haricinde sorunsuz gayet iyi bir sistem. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adamda para var aga. Neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorar ve o yüzden hayırlı olsun diyorum. Değiştirme şansın varsa o hard diski değiştir sorun çıkaracaktır.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,600
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Her şeyi uyumlu hazır sistemler çıksa piyasadaki hazır sistemlerin %90 ı darboğaz yapmazdı
Uyumlu olmak darboğaz demek değil. Uyumlu olması çalışması demek. Gidip 1600 af ye 3600 mhz ram takarsan veya lga 1200 sokete am4 işlemci alırsan uyumsuz iş yapmış olursun ama darboğaz tamamen farklı bişey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii
Top Bottom