Arkadaşlar selamlar bu forumda da konusunu açmıştım öncelikle yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum cansınız.
Uzun zamandır araştırıyordum her şeyi ile çok sağlam bir sistem toplamak istedim hem görünüş olarak hem de parça kalitesi olarak sizlerin yardımı ile güzel bir bilgisayar toplamaya çalıştım sizden istediğim şey şu aşağıya alacağım ekipmanlar dahil bütün sistemi bırakıyorum sistemin artılarını eksilerini ne gibi sorunlar olur veya herhangi bir problem olur mu gerek parçaların performansında gerek hava akışında ya da darboğaz sorunu vs. gibi aklınıza gelen her şeyi söyleyebilirsiniz şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Sormak istediğim sorular :
1) Sistem de herhangi bir darboğaz sorunu olur mu? |
2) Renklerin uyumu her şey dahil nasıl uyumlu mu? |
3) Bunları aldıktan sonra extra bir şey almama gerek var mı kablo aparat vs.? |
4) Tüm parçaların renklerini kablolar dahil sync'layabiliyor muyum? |
Sistem Bileşenleri :
İşlemci : AMD Ryzen 9 5900X 3.70 GHz 12 Çekirdek 70 MB AM4 7nm İşlemci |
Anakart : ASUS PRIME X570-PRO AM4 Ryzen DDR4 4400 MHz (O.C.) M.2 Anakart |
Ekran Kartı : ASUS GeForce RTX 3080 ROG STRİX White V2 10 GB GDDR6X 320 Bit LHR Ekran Kartı |
RAM : GSKILL 32 GB (2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600 MHz CL16 |
SSD : WD Black SN850 500 GB Not Heatsink / WD Black SN850 1 TB With Heatsink |
Kasa : Phanteks Eclipse P600S Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası |
PSU : Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W 80+ Gold Tam Modüler PSU Güç Kaynağı |
Sıvı Soğutma : Phanteks Glacier One 240MP Halos D-RGB AIO Sıvı Soğutucu - Beyaz |
ARGB Kablo : Lian Li Strimer 24 Pin / Lian Li Strimer 16 Pin / Lian Li Strimer 8 Pin |
Sistem Ekipmanları :
Monitor : ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR400 G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör (3x) |
Mouse : Ninjutso Katana Superlight White |
Mousepad : Endgame Gear MPC1200 Cordura Stealth Edition |
Klavye : Redragon K530 Draconic %60 TKL RGB Wireless / Redragon K630 Dragonborn %61 TKL RGB Wireless |
Koltuk : Zio Venom Gaming (Antrasit) (Kumaş - Keten Deep Black) (Ayak - Krom) (Dikiş - Rengi Beyaz) |