Youtube Sonunda uzun süredir düşündüğüm youtube projemi gerçekleştirdim

Reaksiyon skoru
76
öncelikle iyi forumlar önceden belirteyim KESİNLİKLE REKLAM YAPMA GİBİ BİR AMACIM YOKTUR normalde anlatmak istediğim çok şey var ama hem sizin vaktini çalmamak için hem de pek fazla insanın ilgi göstermediğini düşündüğüm için çok uzun yazmayacağım forumdaki insanların desteği ile youtube kanalı açmaya karar verdim burda ilk başta çeşitli oyun testleri overclock rehberleri yapmayı düşünüyorum eğer destek görürsem gelen paralarla çeşitli bilgisayar bileşenleri alıp inceleme çekmeyi düşünüyorum sizin de desteklerinizi bekliyorum reklama girip girmeyeceğini bilmediğim için kanal ismini paylaşamıyorum eğer reklama girmiyorsa kanal ismimi paylaşmak isterim beni dinlediğiniz için teşekkür ederim iyi forumlar iyi geceler

öncelikle iyi forumlar önceden belirteyim KESİNLİKLE REKLAM YAPMA GİBİ BİR AMACIM YOKTUR normalde anlatmak istediğim çok şey var ama hem sizin vaktini çalmamak için hem de pek fazla insanın ilgi göstermediğini düşündüğüm için çok uzun yazmayacağım forumdaki insanların desteği ile youtube kanalı açmaya karar verdim burda ilk başta çeşitli oyun testleri overclock rehberleri yapmayı düşünüyorum eğer destek görürsem gelen paralarla çeşitli bilgisayar bileşenleri alıp inceleme çekmeyi düşünüyorum sizin de desteklerinizi bekliyorum reklama girip girmeyeceğini bilmediğim için kanal ismini paylaşamıyorum eğer reklama girmiyorsa kanal ismimi paylaşmak isterim beni dinlediğiniz için teşekkür ederim iyi forumlar iyi geceler
reklama girermi bilmiyorum ama bakmak isterim

Hocam minecraft shader testi gelirmi

Hocam hayırlı olsun, size msi afterburner ayarları ile ilgili bir önerim var.

bu videoda olduğu gibi yaparsanız bence çok daha hoş durur, kanalı takibe aldım. Kolay gelsin.

Ekstra olarak açıklamada oyunları ayırmışsınız ama video çubuğunda gözükmüyor, oradan seçilebilecek şekilde ayarlarsanız çok güzel olur.

daha yeni başladım editler çok kötü mazur görün zamanla iyileştireceğim
tabii ki bir bilgim ve deneyimim yok ama bence her oyuna ayrı çekmelisiniz eğer doğru kanala bakıyorsam 24 dklık olan değilmi gta ayrı valorant ayrı hem video sayısı fazla olur tabi karar sizin

Hocam hayırlı olsun, size msi afterburner ayarları ile ilgili bir önerim var.

bu videoda olduğu gibi yaparsanız bence çok daha hoş durur, kanalı takibe aldım. Kolay gelsin.
ilgin için teşekkürler reis bir dahakine bu ayarları yapatrım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki bir bilgim ve deneyimim yok ama bence her oyuna ayrı çekmelisiniz eğer doğru kanala bakıyorsam 24 dklık olan değilmi gta ayrı valorant ayrı hem video sayısı fazla olur tabi karar sizin
şuandaki fikrim overclocklu hali ile stok halinin oyun testlerini kıyaslamak önerin için teşekkürler

Benim bildiğim reklam yapmak yasak, ama özelden dm yoluyla atabilirsin isteyen kişilere kanal ismini bence isim paylaştığınız yeri silin yada direk konuyu kapatıp tekrar açın ama isim paylaşmayın isteyen kişilerede dm den atabilirim diye paylaşırsanız daha iyi olur.

Geri