Bütçe sınırı vardı, o yüzden daha fazla özelleştirme yapılamadı.Keşke bir 70 TL daha ekleyip Cooler Master 600 W PSU alsaymışsın. Abdullah abinin de deyimiyle indirim dönemi alınabilecek bir PSU kendisi. Buradan konusuna gidebilirsin 3-4 tane yetersiz korumaları var. Bu akım koruma sayısı az bu fiyata sistem almışken. PSU kalbidir sistemin.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende 8k harcadım ama bitmiyor eksik xd monitöre dp kablosu kaldı kulaklıklı mic kaldı vsMonitör dahil 8000.
Teşekkür ederim. Yakın zamanda tamamlarsın umarım.Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende 8k harcadım ama bitmiyor eksik xd monitöre dp kablosu kaldı kulaklıklı mic kaldı vs
1 2 ay idare edeyim sonradan vericem sogutucu siparişi. yüksek performansta derken oc den bahsedıyosan oc yapmicamanakarttan değil de yüksek perofmrnasta stok soğutucu ile kullanılamaz.
aynı dertten muzradibim. ekipman da ayrı para yiyorHayırlı olsun iyi günlerde kullan bende 8k harcadım ama bitmiyor eksik xd monitöre dp kablosu kaldı kulaklıklı mic kaldı vs