Neler Yeni

SONY 2 kere oyun ücret çekti napıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
Herkese iyi yıllar dün gece banka kartımdan fc25 i almak istedim iki kere çekim yaptı ne oyun geldi nede para iadesi oldu işlem geçmişinde de yok, başka kartla çektim hani belki provizyonda kalmıştır diye ama başka karttan çekti kütüphaneye geldi, ilk çekilen bankadan para çıkışı oldu işlem geçmişi gözükmüyor bu çekilen parayı nasıl iade alırım lütfen yardımcı olurmusunuz

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Aydın
Herkese iyi yıllar dün gece banka kartımdan fc25 i almak istedim iki kere çekim yaptı ne oyun geldi nede para iadesi oldu işlem geçmişinde de yok, başka kartla çektim hani belki provizyonda kalmıştır diye ama başka karttan çekti kütüphaneye geldi, ilk çekilen bankadan para çıkışı oldu işlem geçmişi gözükmüyor bu çekilen parayı nasıl iade alırım lütfen yardımcı olurmusunuz
destek talebi ile dekont ödeme kanıtlarını v.b iletip 2 dekontuda atın

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Berke
Hocam iade işlerine mailden bakmıyorlar. 0850 969 8277 bu numarayı ara PlayStation Türkiye'nin kendi numarasıdır buradan derdiniz anlat 1-7 gün içinde paran yatar.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Göksel Gündüz
Benim başıma böyle bir olay geldi. Steam'den 2 kere oyun parası çekildi. Ben resmini attım makbuzun ama Steam bana bankanızla görüşün dediler. Fiyat çok cüzi olduğu için ben uğraşmadım. Eğer bir sonuç alamazsan bankayla konuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,605
Üyeler
164,343
Son üye
xyscn18
Top Bottom