Neler Yeni

Sony DCR-SR37E handycam satılmalı mı

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elimde eski bir Sony DCR-SR37E video kamera var köşede duruyordu kim bilir kaç yıldır. Bataryası berbat durumda ama galiba batarya yapılıyormuş. Neyse dedim ki bunu satayım. Malumunuz vintage retro kamera isteyenler oluyor. 2000TL'nin üzerinde bir teklif geldi. Ama satsam mı kararsız kaldım. Öncelikle bunun ederi nedir? Ayrıca sizce satayım mı? 2000TL için böyle bir şey satılır mı? Çünkü tekrar almak istesem alamayacağım eski değeri olan bir şey. Bakınca eski tip videolar falan benim de hoşuma gitti. Sürekli kullanacağim bir şey değil ama ara sıra böyle video çekmek için kullanabilirim iş yapar diyorsanız?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Paraya ihtiyacın var ve değerlendireceksen sat hocam. Sarı site de bi ilan gördüm 2.750 TL yazmış. Malum eski şeyleri de her zaman kullanırım diye sağa sola atsakta yıllarca kullanılmıyor.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paraya ihtiyacın var ve değerlendireceksen sat hocam. Sarı site de bi ilan gördüm 2.750 TL yazmış. Malum eski şeyleri de her zaman kullanırım diye sağa sola atsakta yıllarca kullanılmıyor.
Peki model hakkında bilginiz var mı?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom