FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Bi an banı açıldı sandım
Amd xbox ve playstationda grafik birimini yapan firma ve rtx i yapabilmis demek oluyorki rx6000 series kartlar rtxleri gecebilirbenim anlamadığım ps5 te rtx olcak deniyor ama ps5 in işlemcisi ve ekran kartı da amd olcak deniyor.
ya amd de rtx benzeri bir teknolojiye geçmiş ya da ikisinden biri yalan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4k 120fps yalanmış. max 4k 60fps oynatabliyormuş
Bi an banı açıldı sandım
Neden ban yedi ki?Bende.
Konsollar için ekstra olarak bir gpu genelde üretilmez, içindeki çipi AMD üretti ve zaten 6000 serisinde RT geleceği kesin? Bi de RTX değil, sadece RT.Amd xbox ve playstationda grafik birimini yapan firma ve rtx i yapabilmis demek oluyorki rx6000 series kartlar rtxleri gecebilir
Cezan bitsin artik naptın sankiSelam arkadaslar.
sony Firmasi > playstation 5 icin nvidia technology bi software kendisi sundu veya unun üzerine calisiyor.
raytracing özeliklerini kopyalamis ve ona göre AI-Based Upscaling sagliyor.
Sony Working on AI-Based Upscaling Technology Similar to NVIDIA DLSS for the PS5 | Hardware Times
In terms of the technical specifications, Sony’s next-gen PS5 console appears to be somewhat underwhelming. The single-precision (FP32) performance rating is a moderate 10.28 TFLOPs, just slightly more than the midrange Radeon RX 5700 XT which offers 9.75 TFLOPs while the Xbox Series X is also a...www.hardwaretimes.com
Bazıları RT yi Rtx sanıyor RTX ekran kartı serisi RT ise bir teknoloji RTX in ismi ise rt desteklemesinden dolayı RAY TRAYCİNG X oluyor açılımı işte bunu bazıları anlamıyorNeden ban yedi ki?
Ayrıca çözünürlüğü upscale etmenin RayTracing ile bir alakası olmadığını, RayTracing'in yıllardır bulunduğu ve DX 12 ile Microsoft tarafından Windows'a getirilidiğini, Nvidia'nın patentli malı olmadığını ve günümüz konsollarının (doğal olarak amd gpuların) hali hazırda RT desteklediğini falan kimse neden söylememiş konu altında garip.
Konsollar için ekstra olarak bir gpu genelde üretilmez, içindeki çipi AMD üretti ve zaten 6000 serisinde RT geleceği kesin? Bi de RTX değil, sadece RT.
Ben de.Bi an banı açıldı sandım
Kürtlere laf attıNeden ban yedi ki?