Neler Yeni

Çözüldü✓ Sony WH-1000XM4 - Sennheiser Momentum 4 Hangisini Alayım?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Skullcandy deki bu teknoloji tüm markalara açık olsa ortaya bambaşka şeyler çıkar şimdi tek bir marka bu tür fiziksel bass lı kulaklık üretiyor stoklara gelmesi de uzun sürüyor.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sony iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Merhaba, öncelikle kullandığın telefon ne? Xiaomi ise ben Poco x3 de uygulamasına bağlanamama sorunu yaşıyordum bunun için servise göndermiştim servis son güne kadar bekletti beni kısacası servisi rezalet. S23 aldım şuanda uygulamaya bağlanmada bir problem yaşamıyorum bir daha hayatta Xiaomi almam! Ses kalitesi olarak memnunum bass hastası birini yüzde yüz tatmin edecek bir kulaklık ama uygulama olmadan ses kalitesi o kadar da iyi değil. Ben hepsiburadadan aldım şimdi baktım stokları tükenmiş almayı düşünüyorsanız bekleyin tekrar gelir stoklara. Ses yalıtımı olarak toplu taşımada kullanacak kadar iyi değil ANC li bir kulaklık şart.
hayırlı olsun s23. buds 2 pro da aldınız mı yanında?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

Gökgül

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Skullcandy deki bu teknoloji tüm markalara açık olsa ortaya bambaşka şeyler çıkar şimdi tek bir marka bu tür fiziksel bass lı kulaklık üretiyor stoklara gelmesi de uzun sürüyor.
Kanka selamlar Skullcandy Crusher Evo almayı planlıyorum. Sennheiser Accentum ile arasında kaldım. Skullcandyde çok kuvettli bir bass var sennheiserde de okuduğuma göre daha dengeli bir ses profili varmış. Peki skullcandyde bass dışındaki sesler nasıl? Özel ses profili ve ekolayzer ile sennheiserdaki dengeli sese ulaşabilir miyim yoksa kulaklığın tek esprisi güçlü bassı mı? Yani diğer tonlardaki performansı nasıl? Genel olarak türkçe rap dinliyorum.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Kanka selamlar Skullcandy Crusher Evo almayı planlıyorum. Sennheiser Accentum ile arasında kaldım. Skullcandyde çok kuvettli bir bass var sennheiserde de okuduğuma göre daha dengeli bir ses profili varmış. Peki skullcandyde bass dışındaki sesler nasıl? Özel ses profili ve ekolayzer ile sennheiserdaki dengeli sese ulaşabilir miyim yoksa kulaklığın tek esprisi güçlü bassı mı? Yani diğer tonlardaki performansı nasıl? Genel olarak türkçe rap dinliyorum.
Selam, öncelikle evde mi kullanacaksın yoksa dışarıda da kullanacak mısın? Skullcandy'nin verdiği keyfi hiç bir kulaklık veremez piyasadaki bütün kulaklar iyi kötü EQ ile seni tatmin eder ama Skullcandy bambaşka bir şey. Skullcandy ANC olmadığı için dışarıda pek kullanışlı değil birde alacağın Sennheiser daha konforludur Skullcandy'e göre. Bir de telefonun ne Skullcandy uygulaması Xiaomi de çalışmıyordu Samsung'a geçtim bir problem yok. Skullcandy uygulamasında detaylı EQ yok ama telefonun ses ayarlarından yapabilirsin. Sennheiser Accentum yeni çıkmış herhalde ben kulaklığı aldığım zaman yoktu Momentum da sürekli bağlantı kopma sorunları ve cihazı bulamama sorunları oluyormuş bunda da var mı bi araştır.

Gökgül

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Selam, öncelikle evde mi kullanacaksın yoksa dışarıda da kullanacak mısın? Skullcandy'nin verdiği keyfi hiç bir kulaklık veremez piyasadaki bütün kulaklar iyi kötü EQ ile seni tatmin eder ama Skullcandy bambaşka bir şey. Skullcandy ANC olmadığı için dışarıda pek kullanışlı değil birde alacağın Sennheiser daha konforludur Skullcandy'e göre. Bir de telefonun ne Skullcandy uygulaması Xiaomi de çalışmıyordu Samsung'a geçtim bir problem yok. Skullcandy uygulamasında detaylı EQ yok ama telefonun ses ayarlarından yapabilirsin. Sennheiser Accentum yeni çıkmış herhalde ben kulaklığı aldığım zaman yoktu Momentum da sürekli bağlantı kopma sorunları ve cihazı bulamama sorunları oluyormuş bunda da var mı bi araştır.
Anladım. Sennheiserin sesi daha iyi bile olsa skullcandydeki bass deneyimi, bir tık daha kötü bir ses için bile kabul edilebilir diyorsunuz yani. Genel olarak rap dinleyeceğim peki bu kulaklıkta diğer sesler bassın altında kalıyor mu? Yani vokaller mesela temiz mi yoksa metalik bir ses alıyor muyuz?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Anladım. Sennheiserin sesi daha iyi bile olsa skullcandydeki bass deneyimi, bir tık daha kötü bir ses için bile kabul edilebilir diyorsunuz yani. Genel olarak rap dinleyeceğim peki bu kulaklıkta diğer sesler bassın altında kalıyor mu? Yani vokaller mesela temiz mi yoksa metalik bir ses alıyor muyuz?
Kulaklığın ses kalitesi iyi olayı sadece bass değil kaliteli diğer detayları veren bir sesi de var ama bunu uygulama içindeki ayarlar sayesinde yapıyor çok iyi ayarlaman lazım uygulamasız kulaklık iyi performans sergilemiyor.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Kulaklık Rap müzik tede çok keyif veriyor bu kulaklığı sabahtan akşama kadar hiç çıkarmadan kullandığım oldu kulaklık baya keyif veriyor ama Sennheiser ide deneyimlemek lazım net bir şey demek için bende kulaklık olarak Blackshark v2, buds 2 Pro var bu kulaklığın verdiği keyfi onlar vermiyor onlarında kalite güzel sesi bassları var ama bu bassı hissettirme olayı ayrı bi güzel diğer kulaklıklar bu hissiyatı veremez sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,974
Üyeler
161,175
Son üye
ibra001
Top Bottom