Neler Yeni

Çözüldü✓ Sony WH-1000XM4 - Sennheiser Momentum 4 Hangisini Alayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
İşten geldim parçadan parçaya geçiyorum kulaklığa aşık oldum bende Razer Blackshark v2 var oyuncu kulaklığı olmasına rağmen yaptığım EQ ayarları ile oda müzik dinlerken keyif veriyor ama bunun kadar kaliteli değil ve bunan kadar iyi hissettirmiyor bu kulaklılığın bass ları hissettirmesi mükemmel bir şey bunu deneyimlemeden anlamak zor biraz videodaki tepkileri şimdi anlıyorum.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
s23 falan düşünürsen telefonun yanında 1k gibi bir fiyata aldım.
Kardeşim Buds 2 Pro yu aldım telefonun yanında 1K ya teknosadan ne zaman almıştın
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOT: Bu konuya yolu düşen arkadaşlar olursa ben Skullcandy Evo tercih ettim gerçekten güzel kulaklık ama uygulaması delirtebilir bilginize birde Sennheiser Momentum 4 kadar konforlu değil.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Kardeşim Buds 2 Pro yu aldım telefonun yanında 1K ya teknosadan ne zaman almıştın

NOT: Bu konuya yolu düşen arkadaşlar olursa ben Skullcandy Evo tercih ettim gerçekten güzel kulaklık ama uygulaması delirtebilir bilginize birde Sennheiser Momentum 4 kadar konforlu değil.
2 hafta falan oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
bence sony

skullcandy crusher evoda oneririm kullaniyorum bass seviyorsan ozellikle muthis bisey
Dostum ben bunun uygulamasında sorun yaşıyorum kulaklığı görmüyor bir türlü herkes bu konudan şikayetçi sende var mıydı böyle bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dostum ben bunun uygulamasında sorun yaşıyorum kulaklığı görmüyor bir türlü herkes bu konudan şikayetçi sende var mıydı böyle bir şey
konumu açıp uygulamayı tekrar açın düzelebilir.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Merhabalar hocam bende Crusher Evo’yu almak istiyorum. Bass hastası bir insanım. Yorumlarınızı da okuyunca dedim ki tam benlik kulaklık. Ancak nereden alabilirim bilmiyorum. İnternetten baktım göremedim. Yardımcı olur musunuz? Siz nereden aldınız?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhabalar hocam bende Crusher Evo’yu almak istiyorum. Bass hastası bir insanım. Yorumlarınızı da okuyunca dedim ki tam benlik kulaklık. Ancak nereden alabilirim bilmiyorum. İnternetten baktım göremedim. Yardımcı olur musunuz? Siz nereden aldınız?
Merhaba, öncelikle kullandığın telefon ne? Xiaomi ise ben Poco x3 de uygulamasına bağlanamama sorunu yaşıyordum bunun için servise göndermiştim servis son güne kadar bekletti beni kısacası servisi rezalet. S23 aldım şuanda uygulamaya bağlanmada bir problem yaşamıyorum bir daha hayatta Xiaomi almam! Ses kalitesi olarak memnunum bass hastası birini yüzde yüz tatmin edecek bir kulaklık ama uygulama olmadan ses kalitesi o kadar da iyi değil. Ben hepsiburadadan aldım şimdi baktım stokları tükenmiş almayı düşünüyorsanız bekleyin tekrar gelir stoklara. Ses yalıtımı olarak toplu taşımada kullanacak kadar iyi değil ANC li bir kulaklık şart.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Bende iOS telefon var sorun olmaz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. Stoklara girmesini bekleyeceğim şimdilik.

Top Bottom